7 Чакра сахасрара

Камінь: прозорий кварц, аметист

Розташування. верхня точка голови
Перспектива: духовність
Божества: Шрі Кальки, Шрі Аді Шакті (Святий Дух)
Фізіологічний аспект: Лімбічна область мозку
Якості. Колективне свідомість, інтеграція, спокій, безмисленное усвідомлення
Кількість пелюсток: Тисяча
День: понеділок
Планета: Плутон
Камінь: Перли, прозорий кварц, аметист

Розташування: верхня точка голови
Перспектива: духовність
Елемент. всі елементи
Колір: Всі кольори (білий)
Символи: бандани (підкова)
Проекції на тілі. центри долонь

7 Чакра сахасрара

Паранормальні здібності: Я є сущий, Я - Всесвіт, Бачення на всіх рівнях, божественне знання всього. Всевідання. Розуміння планетарних процесів в духовній єдності. Досконалість, управління волею енергії, стан єдиний, поза часом, поза просторових меж матерії.


Ефект від роботи з чакрою: придбання здатності до сверхсознанию, набуття всеобьедіняющего бачення світу; вихід в четвертий вимір, за межі простору і часу, в вічність; реалізація вищої повноти життя.


Сьомий, вищий рівень свідомості - це нагорода за святе життя. Це вже ангельський рівень.

Неврівноважена 7-я чакра - дуже небезпечне місце. Цей стан може призвести до того, що людина починає жити в самостійній реальності, яка не має нічого спільного зі світом навколо нас, він втрачає здатність взаємодіяти з навколишнім світом.

Підозрюю, що багато пацієнтів психіатричних лікарень досягли цього вищого духовного рівня, але будучи поза зв'язком з нижчими чакрами і власним «Я», вони живуть у власній реальності, не маючи зв'язку з нижчими чакрами.

Життя в стані свідомості 7-й чакри - це акт безумовної віри. Віра пізнання, яка долає страх, абсолютно необхідна.

Вивчіть життя великих святих: Ісуса, Будди, Лао-Цзи, матері Терези, Ганді, Іогонанди, Баба Вирс Сінгха і інших. Що проходить через їхнє життя червоною ниткою? ВІРА і АБСОЛЮТНА ЗВ'ЯЗОК З БОГОМ. Обмеженість списку тих, хто досяг рівноваги на цьому рівні, свідчить про непересічність і складності завдання. Перемістити центр своєї свідомості на Божественний рівень і одномоментно залишитися сконцентрованим саме на своїй свідомості - завдання не з легких. Але як то кажуть, дорогу здолає той, хто йде. Успіхів вам на Шляху пошуку Абсолютного знання!

Сьома чакра (Сатурн, верхівка, фіолетовий, Карма).

Чакра вінця є чистою, незамутнену космічну енергію. Ця чакра, яка ініціює процес отримання енергії Космосу, є одночасно і чакрой, завершальній процес еволюції. Коли ви переходите на цей рівень свідомості, все життя сприймається вами як духовний досвід.
У кожного з нас є мета - Божественне намір, яка подарувала нам цю инкарнацию.
Рівень свідомості сьомий чакри правильніше було б назвати священним. Ви повністю віддаєтеся на волю Вищого провидіння, і все ваше життя виникає відповідно до Божественної волею. Щоб досягти рівня свідомості сьомий чакри, ви повинні повністю підкоритися Вищої силі. У вас не повинно залишатися ніяких питань щодо вашого шляху; ви їм живете - причому постійно. Ви перебуваєте в цьому світі, але не належите, йому, тому що ваша свідомість знаходиться на Божественному рівні.
Пробудження сьомий чакри - це пробудження шляху бодхісатви.


VII чакра - проблеми віри.

Проблеми в цій чакрі викликають: Атеїзм; сумніву в Бога; діяльність, спрямована проти Бога.

Схожі статті