Чому бог дозволяє вбивати мирних жителів на південному сході України

А що ще залишається? Що конкретно Ви можете зробити, крім як помолитися Господу за упокій душ загиблих і про припинення кровопролиття?

Що стосується питання про те, чому Бог допускає таке, то Він подарував Людині дуже важую річ-Свободу Вибору. Людина має право чинити так, як вважає за потрібне. І дотримуватися Божих Заповідей чи ні-це Його право. Господь не може змусити нас що-небудь робити. Тому нам залишається тільки молитися про те, щоб люди одумалися і припинили вбивати один одного.

serge jlashk ov [9.1K]

особисто моя думка, що бог тут непричому, він вже довно знає що станеться і як все буде змінюватись. ми самі винні в тому що снами відбувається, але по своїй суті знехотя в це вірити. недарма сказано що у людини навіть волосина не впаде без відома панове, але ма наполегливо знехотя жити з вірою, міняємо свої цінності ставлення до людей до Бога. ми повально йдемо в церьковь коли нам треба і забуваємо бога коли у нас все добре, ми навіть в церьковь приходимо що щось просити. коли немає війни, то роботи хорошою, здоров'я, нареченого і інші. ми нічого не іспровляем на початковій стадії ми розраховуємо на авось, раптом пронісет, але проносить не завжди і ми пожинаємо свої плоди. навіть сечас все бачать що і в росії коїться щось не так, але знову всім ніколи, або авось пронісет.

На початку потрібно розібратися хто зараз править світом. Згідно біблії це не Бог, а могутня особистість звана Сатаною. Саме він спонукає людей творити злі справи. Крім того, якщо взяти війну в цілому, то кому вона вигідна. Це політикам, які боряться за владу це поставка зброя, які заробляють міліарди доларів. Та й хіба Бог почав війну, адже люди з жагу влади і грошей почали війну.

Ви забуваєте, що у Бога всі живі.

За вченням православної Церкви, після відділення від тіла, душа людини виявляється в іншому світі - і там продовжує своє існування. А при звуці труби Архангела, перед Страшним судом, буде загальне воскресіння "мертвих": повстануть тіла всіх тих, хто помер раніше, з'єднаються зі своїми душами - і кожна людина отримає те, що повинні - що Бог дасть.

Чому бог дозволяє вбивати мирних жителів на південному сході України

Selen a3052 [32.3K]

Є божа заповідь-ні убій.А тим, хто вбиває, бог віддасть у справах їх.

Ваші слова - та Богу в вуха. - 3 роки тому

Не убий, -для овець заколений, а в В.Завете (Торі) все, -Убій, та убий - 3 роки тому

Схожі статті