Діагностика та зняття порчі

Діагностика та зняття порчі

Лікування Псування.

Лікування починається з того, що над водою тричі Новомосковскется "Отче наш". Потім прохання і звернення до Святих з проханням молити Бога про прощення гріхів і зцілення хворого.

"Про Пресвята Владичиця Богородиця, Син Божий Ісус Христос, Микола угоднику Божий, і Святий угоднику Божий Георгій Побідоносець, очистіть мене грішного і грішного раба Божого (ім'я хворого). Яко николиже зло вчинив добру перед Вами, але позбавите його від лукавого, і нехай буде в мені воля Твоя, та неосужденно Відкрию уста моє негідну і буду хвалити я ім'я Ваше і ім'я Бога нашого єдиного. Моліть Бога про раба Божого (ім'я хворого), яко аз старанно до вас вдаюся, швидким помічникам і молитва за душі раба Божого (ім'я хворого ). і про прощення гріхів і отримав зцілення ії раба Божого (ім'я хворого) .Я вихваляю Вас і Імена Ваші і Ім'я Бога нашого єдине Святе, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ".

Потім Новомосковскется "Молитва Хресту".
Молитва Хресту.

(При читанні знаменують себе хрестом)

"Да воскресне Бог, і розбіжаться вороги Його, і нехай біжить від імені Його ненавидить Його. Яко зникає дим, нехай щезнуть; Яко тане віск від імені
вогню, так нехай загинуть біси від імені люблячих Бога і знаменує хресним знаменням і в радості промовляючи: Радуйся Пречесний і Животворящий Хресті
Господній, проганяй ней силою, на тобі розп'яття Господа нашого Ісуса Христа в пекло зійшов і зневажила силу диявола, і дарував нам, тобі
Свій хрест Чесний на прогнание всякого супостата. Про Пречесний і Животворящий Хрест Господній допомагай мені зі Святою пані Дівою Богородицею і з усіма святими на віки ".

І тільки потім Новомосковскется змову.

"Господи благослови. Від престолу до царських воріт йшов Ангел в огорожі Хварін, на крутій горі стоїть стіл, а на престолі варто Матінка Пресвята Богородиця і тримає над болящі (ім'я) меч і шаблю. Мечем вбиває, шаблею січуть. Мечем вбиває, шаблею січуть . мечем вбиває, шаблею січуть. Постав Господи серце на своє місце, зміцни міцніше, замкни ворота, ключі у воду. Амінь. Амінь. Амінь. Чучуй. Чучуй. Чучуй. Вийди з раба Божого (ім'я) зсередини живота, з плечей, з очей. Чи не вийдеш добром, то підеш худому. Святий Юрій прийде, бічём наздоганяє. Святий Ег Орій прідёт- списом заколи. А Святий Михайло січкою засіче, вогнем спалить, попіл твій по білому світу рознесе. Матушка Пресвята Богородиця, Семистрільна, сострелівая, своїми семістреламі і розрізати своїми чотирма булатними ножами (тут три рази у вигляді хреста різати ножем воду), в раба Божого (ім'я) все скорботи, пріткі, накидки, хомути, мережі, кили, Подтелков, чепожу, неміч, головний біль, безсоння, бездремніцу, всі болі, всі скорботи, смуток, тугу, печаль уймі. Матушка Пресвята Богородиця, з усіма святими на віки віків. Амінь. Амінь. Амінь ".

Далі опускають у воду над якою проводилося читання, ложки (скільки візьмеш). Потім одну залишити і зачерпуючи цієї ложкою з ковша, лити в нього ж по три рази через дверну скобу або ручку, а всього через три ручки. Потім раптово сприснути на хворого цією водою і дати надпити три ковтки і дати вмитися три рази. Воду, що залишилася використовувати для миття. Якщо обговорений дитина, то перед тим як відсвяткувати потрібно притримати його ручки, щоб він не стрепенувся.

Діагностика та зняття порчі

Молитви від псування

Церковні молитви мають величезну силу, особливо для віруючих. І хоча кажуть, що віруючим захистом від псування є сама віра, все-таки є молитви спеціальні.

Є так само ще один момент. якщо Ви збираєтеся лікуватися від псування молитвами, то треба відразу постаратися пробачити повністю обітчіка. Повністю і беззастережно. Що буде далі з ним (нею) це вже нехай розбираються вищі сили, на яких Ви збираєтеся покластися. Не турбуйтеся, сила напущені на Вас повернеться з набагато більшою силою. Але Вас це вже не має ні радувати ні засмучувати, і не вельми злорадствуйте. Цим ви зменшуєте силу молитов. Для того, щоб зняти з себе образи на обітчіка - замовте службу з його ім'ям за здоров'я, ні в якому разі не за упокій. Так як вже Ви будете покарані за це і хто знає може порча не знімаючи з Вас і передамо до Ваших дітей. Якщо Ви збираєтеся покластися на молитви, так вже беззастережно в усьому Поліжі. Сильна порча не знімається швидко, тому майте терпіння. А головне ВІРУ в своїй душі.

В церкви обов'язково ставте свічки тим святим, до яких Ви звертаєтесь. Обов'язково так само ставте свічки Діві Марії, Ісуса Христа, свого святого, ім'ям якого Ви названі або просто біля ікони Ангела-Хранителя.

Молитва на позбавлення від псування

Є спеціальна молитва Ісуса Христа на позбавлення від псування. Молитва ця стара Новомосковскется складно, але має досить потужною силою.

"Господи Ісусе Христе, Сину Божий, захисти нас святими Твоїми Ангелами і молить. Пречистої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, силою Чесного і Животворящого Хреста, святого архістратига Божого Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних, святого пророка і Предтечі Хрестителя Господнього Іоанна Богослова, Священномученника Кипріана та мучениці Юстини, святителя Миколая, архієпископа Мир Лілійскіх Чудотворця, святителя Микити Новгородського, преподобних Сергія і Никона, ігуменів Радонежських, преподобного Серафима Саровського, чудо ворца, святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, святих і праведних богоотців Іоакима і Анни, і всіх святих Твоїх допомоги нам недостойним (ім'я), визволи нас від всіх навіт вражніх, від всякого зла, чаклунства, чарівництва і лукавих людей , та не зможуть вони заподіяти нам ніякого зла.

Господи, Світлом Твоїм сяйва збережи нас на ранок, на день, на вечір, на сон грядущий і силою Благодаті Твоя відверни і видали всякі злі нечестя, действуемие за намовою диявола. Хто думав і робив, поверни з зло назад в преіподню, яко твоє Царство і Сила і Слава Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. "

Захисна молитва

Ось сама молитва:
"Силою Господа Христа всередині мене, якому я служу всім серцем, всією душею і всіма силами (на цих словах зімкнути долоні спереду на рівні грудей, потім також ззаду).
Я навколишнього себе колом Його Божественної захисту, який не наважиться переступити жоден гріх ".
Після цих слів треба тричі перехреститися і закінчити словом - Амінь.

Щоб позбутися нам чаклунства також Новомосковскют молитви Святого великомученика Кіпріану і святому мученику Трифону.

Діагностика та зняття порчі

Змова від псування

"В ім'я Отця і Сина і Святого Духа, амінь. Від богородіцини молитви, від Ісусового хреста, від Христової друку, від святих допомоги, від мого слова відійди біс нечистий, дух проклятий, на сухі дерева, на мохи та болота. Там тобі місце , житіє, перебування і воля, там кричи, а не в рабі Божому (ім'я) сваволили. Сам Господь Ісус Христос, сама мати Пресвята Богородиця, вся небесна сила: Михайло Архангел, Авоід ангел і всі святі чудотворці - Нифонт і Мароф, Кипріян, Юстин, Конон Ісаврійський, Димитрій Ростовський, Ілля Пророк, Микола Чудотворець, Георгій Побе доносец, цар Давид, Іван Хреститель і Власій, Істофер і Микита великомученик, і моє слово страшно і змова сильний; забороняю тобі біс проклятий, дух нечистий, ніде не живи і не будь в рабі Божому (ім'я), вийди геть, зараз і цю хвилину, з усіма псування і чарами, і відійди від раба цього геть, і піди в своє місце, де був і куди тебе Господь Бог, Ісус Христос послав і де тобі велів жити - в безодню преісоднюю, в землю порожню неделает, туди і піди , там і живи, а цього раба залиш назавжди, відтепер і довіку. Амінь, амінь, амінь. "

Діагностика та зняття порчі

Виливок воском - діагностика псування

Виливок воском - найвірніший спосіб дізнатися, чи є на вас порча.

Врахуйте коли ви будите робити виливок, вам знадобитися захист. Ритуал забирає багато енергії, як у вас, так і у того хто зробив порчу.Решать вам, раджу спробувати. Для ритуалу знадобитися:

Ікона Ісуса Христа або Богородиці

1 свічка з церкви

фото хворого (якщо його присутність не можливо).

Налийте в миску чистої води, поставте перед іконой.Установіте і запаліть свечу.Прочтіте молитву Царя Небесного, думаю багато знают.После чого розплавте віск на водяній бані і повільно виливайте його в воду, примовляючи Свята Антоніна, Свята Катерина, Свята преподобна Анна! Допоможіть , приступите, псування зніміть. Свеща згоріла, псування полетіла. Вогонь, светец, псування конец.Амінь.

Нехай віск застигне, потім дістаньте віск, переверніте.Положіте на рівну поверхню. Якщо псування немає, фігура вийти безформною, як би довільної. Якщо псування присутній, віск прийме форму конкретних предметів-слід, тварина, труну, хрест, людське обличчя. Можна по предмету судити, як наведена порча. Після відливання фігуру кидають у вогонь, тільки не вдома (лазня, вогнище) .Потім якщо псування є, доцільно позбавлятися. Після лікування рекомендується знову провести виливок. Чи все пішло.