Енергетичні картинки, молитви, поради для теперішніх та майбутніх молодих батьків, наталия Бучацька

Добрий вечір дорогі друзі!

Я слухаю цей чудовий хор..І розмірковую.

Про те, що. зустрівшись, двоє людей, полюбивши один одного совсем- дають клятву вірності, - ОБІЦЯЮТЬ бути один з одним в горі і радості ..

Про те. що "ти у відповіді за тих, кого приручив" ..

Звичайно, не подобьешь все життя під один шаблон.

Але, моя думка, - поспішати все ламати і шукати іншого чоловіка або іншу жінку- не треба.

Адже КОЖЕН людина змінюється протягом життя.

І справжня "генеральська" дружина лише та жінка. яка, свого часу. виходила заміж за лейтенанта.

Пройшла з чоловіком і дітьми і безгрошів'я, і ​​хвороби діток, зручності на вулиці, холодні зимові вечора-на самоті ..

Простежте ситуацію, коли в родині кілька дітей ..

Подорослішавши, кожен з них буде розповідати про свої батька "по своєму," і в натальной карті каждого- батьки будуть відображатися по різному.

Здавалося б, - у одних і тих же дітей від одних батьків.

Ось так і подружня пара, як хороше вино з погреба, - настоюється ..

І все відносини, і сексуальні в тому числі, можуть "розкритися" і прозвучати зовсім по новому, в нових гармоніях і фарбах.

Експериментуйте, дерзайте, пробуйте ..

Змініть себе і своє ставлення до ситуації, милі дівчатка.

Будьте красивими і желаннимі..Бить дружиною-наука, бути возлюбенной- мистецтво ..

Адже саме на Вас лежить, жінки, почесна і обов'язок по збереженню сімейного вогнища ..

Жила-була на світі сім'я.

Чи не проста сім'я. Більше 100 чоловік налічувалося в ній. Хіба мало таких сімей? Так, не мало. Але це сім'я була особлива. Ні сварок, ні лайки, ні бійок, ні чвар.

І вістка про цю родину до самого владики.

І вирішив він перевірити, чи правду кажуть люди.

Прибув він в село, і душа його пораділа: чистота і порядок, краса і світ. Добре дітям, спокійно старим.

Здивувався владика і вирішив дізнатися, як домоглася всього цього сім'я. Прийшов він до старійшини. «Розкажи», - каже. Довго писав щось на папері старійшина. А, коли написав, простягнув владиці. Всього 3 слова були написані на папері: "ЛЮБОВ, ПРОБАЧЕННЯ, ТЕРПІННЯ"

А в кінці листа: "СТО РАЗ ЛЮБОВ, СТО РАЗ ПРОБАЧЕННЯ, СТО РАЗ ТЕРПІННЯ".

-Так, - відповідав старий, - це і є основа життя будь-якої гарної семьі.- І подумавши, додав: "І світу теж".

МОЛИТВА про очищення

Господа сила зцілить мене, раба божого / рабу Божу / (ім'я), від сил прокляття. Буду очищений / а / від усякої скверни, від зла людського, від недуг. Воістину, все, що увійшло в мене, вийде силою чудотворною, вимиє кров чистотою сила Господа. Промені Світу божественного дадуть рабу Божому / рабі божій / (ім'я) здоров'я, зцілення, очищення. Все оновиться дотиком Господа. Дай Господь силу оновлення, очищення, зцілення в ім'я Твоє святе. Буду відчувати силу Господньої допомоги на всій життя моєї. Амінь.

ПРЕСВЯТОЇ БЛАГОРОДІЦЕ ВІД ВІДЧАЮ

Володарка, Пресвята моя Богородиця. Твоїми всесильними і святими молитвами перед Господом нашим відведи від мене, грішного і смиренного раба Твого (ім'я), смуток, нерозуміння і все кепські, лукаві і богохульство думки.

Прошу тебе! Відведи їх від серця мого грішного і душі моєї слабкою. Пресвята Богородиця! Визволи мене від усіляких злих і недобрих помислів і дій. Будь благословенна і собі славне ім'я Твоє на віки віків. Амінь.

Почуй нас, Милосердний і Всемогутній Боже, та молінням нашим послана буде благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про примноження роду людського і будь милостивим Покровителем, так Твоєю допомогою збережеться Тобою ж встановлене. Ти властною силою Твоєю з нічого все сотворив і поклав початок усього в світі існуючого: створив і людину на свій образ; і високою тайною освятив союз подружжя, і Предуказаніе таємниці єднання Христа з Церквою. Призри, Милосердний, на рабів Твоїх цих (імена), союзом подружнім поєднаних і благають про Твою допомогу, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плідні, і так побачать вони сини синів своїх аж до третього й до четвертого роду, і до бажаної старості доживуть, і ввійдуть в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, Якому всяка слава, честь і поклоніння личить з Отцем і Святим духом навіки. амінь

МОЛИТВА ПРИ БАЖАННЯ МАТИ ДІТЕЙ

(Праведним Богоотцями Йоакима і Анни)

Про пріснославніі Христові праведниці, святії Богоотці Йоакима і Анно, стоячи перед Небесному Престолу Великого Царя і велие відвагу до Нього імущих, яко від Преблагословенния для донечки Ваше, Пречистої Богородиці і Приснодіви Марії, втілитись зволили!

До вас, яко многомощной передміхурова і старанним про нас молитовником, вдаємося ми грішні і недостойні. Моліть благість Його, яко і нехай Він відверне від нас гнів Свій, по справою нашим праведно на ни рухомий, і так незліченні гріхи наша знехтувавши, зверне нас на шлях покаяння, і на стежки заповідей Своїх нехай виконає нас. Також молитвами вашими в світі життя нашу збережіть і у всіх благих благе поспешеніем випросіть, вся до живота і благочестя потрібна нам від Бога дарующе, від всяких напастей і бід і внезапния смерті заступництвом вашим нас ізбавляюще і від усіх ворогів видимих ​​і невидимих ​​защіщающе, яко да тихе і безмовне житіє поживемо у всякому благочесті та чистоті, і тако в світі тимчасове це житіє прешедшая, в вічний досягнемо спокій, ідеже вашим святим умоленіем та сподобилися Небесного Царства Христа Бога нашого, Йому ж з Отцем і Пресвятим Духом подоб ет всяка слава, честь і поклоніння на віки віків. Амінь.

МОЛИТВА про благо РОДИННОМУ

Про благо сімейному прошу Господа великого, що несе повне злиття душі моєї з душею (ім'я), чоловіка мого, бо немає в світі щастя більшого, ніж бути частиною цілісної Сім'ї, і не прошу я благ земних, а прошу зміцнити союз наш і захистити (ім'я ) від спокус мирських і перший крок до нової сімейного життя зроблю сама, щоб не було перешкод зближенню нашому. Амінь.

Постаратися забути образи і провести вечір з чоловіком спокійно, без напруги.

МОЛИТВА ВІД ІМПОТЕНЦІЇ

Принеси, Господи, рівне і природній потяг до шлюбного ложа і не дай велику силу всесвітнього життєвого початку згаснути і стати тільки спогадом. Вся младость моя, прийди в члени мої і наповни їх новою силою для продовження і зміцнення близькості тілесної. Чи стане благом кожна ніч, так само як і для мене, так і для злилася зі мною Світлом Господнім жінки, яка всім своїм зростом блаженство неймовірне дає тілу моєму.

Іменем Господа закликаю сили Неба допомогти мені в цьому. Амінь.

МОЛИТВА НА ЗБЕРЕЖЕННЯ ВАГІТНОСТІ

Тіло ростить плід силою Господнього блага, і я прошу Господа, недостатку не скасувати чудо народження нового і дати мені сили виносити до терміну чадо моє бажане. Нехай вкриє Господь його від неблагих впливів і не дасть мені небезпечних шляхів, щоб не перешкодити правильному розподілу сил життєвих і розвиток не буде спотворено і порушено, бо Господа рука допоможе мені і в потрібний термін явить в світ того, хто під серцем моїм. Амінь.

ЗАГОВОР-МОЛИТВА НА регуляції ЖІНОЧИХ РИТМІВ

Вживати велику кількість рідини і вранці, торкаючись до рами вікна, говорити: Тіло моє не буде більше порушувати ритми великі і малі, і так легко прийде впевненість в кровній ритмі, що не порушується цикл ні на день, і силою Господа дотику тіло моє порушень не братиме, і кров непотрібна піде в потрібний термін для благословенного правильного життєвого розвитку та існування, і з кров'ю непотрібної підуть з мене все недуги, які порушують природну рівновагу, дане мені Господом від народження, і рівне грудне дихання разр шитий дотик тлінного впливу земного, і так мої органи зміцніють, що більше не буде відхилень непотрібних і порушень гормонального рівноваги. Рідкісне прийде зцілення рукою Господа. Амінь.

Так робити щоранку після пробудження, і ритми організму встановляться на благо.

МАТЕРИНСЬКА МОЛИТВА ЗА ЧАДО СВОЄ

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, грішну і недостойну рабу Твою (ім'я). Господи, в ласці Своїй владі чадо моє (ім'я) помилуй і спаси його імені Твого ради. Господи, прости йому всі провини вольния і невольния, вчинені ним перед Тобою. Господи, навчи його на істинний шлях заповідей Твоїх і подай його і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тіла. Господи, благослови його в будинку, біля будинку, в поле, на роботі і в дорозі і на кожному місці Твого володіння. Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки (променів атома) і від наглої смерті. Господи, захисти його від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, від усяких бід, зол і нещасть. Господи, зціли його від будь-яких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегшу його душевні страждання і скорботи. Господи, даруй йому благодать Святого Духа на многії літа життя і здоров'я, здорового розуму. Господи, дай йому своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження. Господи, даруй і мені негідною і грішній рабі Твоїй батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранку, дні, вечори й ночі імені Твого ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє. Амінь.

МОЛИТВА БОГОРОДИЦІ ПРО ДІТЕЙ

ОПресвятая Владичиці Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському смотрению Твоєму, бо Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм.

Люди беруть все так серйозно, що це стає тягарем для них. Вчіться більше сміятися. Як на мене, сміх так само святий, як і молитва.

Гріх - це коли ви не радієте життя.

Ти великий любитель створювати проблеми ... просто зрозумій це, і раптово проблеми зникнуть.

Те, що ти отримуєш від життя, - це те, що ти життя даєш.

Єдине, чого треба навчитися, - це спостереження. Пильнуй! Пильнуй кожна дія, яке робиш. Пильнуй кожну думку, що проходить в розумі. Пильнуй кожне бажання, що охоплює тебе. Пильнуй навіть незначні жести - як ти ходиш, кажеш, їж, приймаєш ванну. Продовжуй спостерігати, у всьому, скрізь.

Людина створила Бога за образом і подобою своєю.

Все, що у вас є - це дуже маленьке мить: ось цю саму мить. У вас навіть немає ще одного. У ваших руках завжди тільки одну мить, і він настільки короткий і швидкоплинний, що якщо ви будете думати про минуле чи майбутнє, ви упустите його. І в цьому миті - єдина життя і єдина реальність, яка є.

Користуйтеся всім, що б не виявилося в межах вашої достигаемости в цю мить, але не впадайте в власництва. Не намагайтеся претендувати на те, що це ваше. Ніщо - не ваше, все належить існуванню.

Життя безцільна. Дуже важко прийняти це. А чому так важко прийняти, що життя безцільне? Це важко, тому що без мети его не може існувати. Важко уявити, що життя не має мети, бо без якої-небудь мети пропадає весь сенс розуму, его.

Моя точка зору така, що життя безцільне. Це точка зору всіх Будд. Все просто є, немає причин. Все просто є, гранично безглуздо, абсурдно. Якщо це зрозуміло, тоді куди поспішати, для чого? Тоді ви починаєте жити від моменту до моменту.

Коли у вас є певне ставлення до життя, ви втрачаєте саме життя. Життя - безмежна, її неможливо обмежити будь-якої позицією, її неможливо втиснути в конкретне визначення.

Кращий спосіб втратити життя - це мати до неї певне відношення. Ставлення виникає в розумі, а життя існує поза розуму. Відносини - це наші вигадки, наші забобони, наші фантазії.

Життям можна насолоджуватися, життя можна радіти, можна стати частиною її таємниці, але зрозуміти її, будучи стороннім спостерігачем, абсолютно неможливо.

Життя - не механічний процес, і вона не може бути безпечною. Це непередбачуване таїнство. Ніхто не знає, що трапиться в наступну мить.

Ніщо не може бути певним, тому що застигла життя було б гірше смерті. Ніщо не визначено. Життя сповнене невпевненості, сповнена несподіванок - в цьому її краса!

Забудь про все, що тобі говорили: "Це правильно, це неправильно". Життя не така окостеніла. Правильне сьогодні може бути неправильним завтра, неправильне в цю мить може бути правильним в наступне. Життя не можна розкласти по поличках; ти не можеш так просто обклеїти її етикетками: "Правильно", "Неправильно". Життя це не аптека, в якій кожна пляшка підписана, і ти знаєш, що всередині.

Література і інтернетресурси: