Езотерика, магія, людина, бог

Магія, це частина езотерики, які на думку релігій Бог заборонив людині. Бог створив езотерику

Релігії стверджують, що Бог заборонив людині езотерику і магію, але тоді навіщо Бог створив магію і езотерику. Я вважаю, що Бог створив магію і езотерику для того щоб людина навчилася б думати якнайкраще, ефективніше, гармонійніше

Бог створив магію і езотерику для вдосконалення розумових здібностей людини

Людина йде по шляху. На шляху цьому він іноді отримує ті чи інші здібності, а іноді і не отримує. Здібності - це подарунок від Бога, причому необов'язковий.
«Свт. Ігнатій зауважує, що «духовні дарування лунають з Божественною премудрістю, яка спостерігає, щоб словесний посудину, який має прийняти в себе дар, міг винести без шкоди для себе силу дару». Тому набуття благодатних дарів має цілком зрадити волі Божої, просячи лише послання одного дару - покаяння, зору гріха свого, печалі за гріхи. »

Так що шлях езотерики - це завжди шлях торгівлі за енергію, торгівлі з бісами. Як зізнається сам Кастанеда - його торгівля скінчилася провалом. Біси його с'ёлі, залишивши на Землі порожню оболонку, яку потім накачували енергією і повертали до життя всієї магічної групою.

Велику симпатію у мене викликає також езотерик Діон Форчун недавно загибла при спробі контакту з духами повітря ...
Діон Форчун варто почитати, щоб хоча б приблизно знати що буває і як відрізнити справжнє психічне напад на тонких планах від імітації оного. І які варіанти боротьби можливі в тому чи іншому випадку. Втім, сама Діон Форчун вже дуже покладається на сили професійних окультистів, забуваючи, що сили ці засновані на древній магії, договорах, оплачених часто людськими жертвами, як це описано в її романі "Місячна магія".
Трохи помилився - жертвопринесення описані в її романі "Жриця моря"

Ось, власне і все, що я хотів сказати! Сам я езотерикою і окультизмом не займаюся і іншим не раджу.

Езотерика, магія, людина, бог

Про світобудові, Про людину, Релігія, людина, Людина, наука, науки, містика, Розумова система, Ідея Байтерек, Бог - еволюція, Бог - Абсолют, Бог Аллах, Бог Вседержитель, Бог Єгова, Бог Християн, Бог заповів, Бог створив, Бог науки і вчених, Бог політиків і правителів, Бог на іконах і статуях, Бог в церквах мечетях і храмах, Бог в душі і в серці людини, Бог і божественні заповіді

Звичайна, Релігія християн, Релігія мусульман, Релігія іудеїв, Релігія буддистів, Релігія язичників, Релігія політиків і правителів, Релігія бюрократів, Релігія 2.0, Нова єдина релігія Байтерек, Нова єдина езотерика Байтерек, Нова єдиної думки Байтерек, Нова філософія 2.0, Нова теософія 2.0

Схожі статті