Фарбувати нігті чорним лаком - гріх, форум

Що за дурниці. При чому тут нечисть всякая! Може ще й чорні спідниці і брюки тоді не носити, якщо у кого-то колір асоціюється? Чому саме нігті типу не можна? Так фарбуйте, якщо подобається! Особисто мені от не дуже, але якщо в ваш стиль вписується -Будь ласка. Придумали ж ще, гріх нігті фарбувати. Гріх - це у будь-яку ахінею вірити, будучи християнином!

Мені до речі чоловік забороняє фарбувати нігті чорним кольором, теж говорить що це проти Бога. Можу нафарбувати хоч кислотно-зеленим, йому все одно, а варто заїкнутися про чорному як він відразу приходить в лють. А тепер думаю може він має рацію.

Як я розумію, що чорні нігті асоціюються з чимось вампірично і взагалі з темними силами, з бісами, з дияволом. Тому якщо ви фарбуєте нігті в чорний, то в тій чи іншій мірі відносите себе до нечистих сил, тобто хочете бути схожими на них.

Мені до речі чоловік забороняє фарбувати нігті чорним кольором, теж говорить що це проти Бога. Можу нафарбувати хоч кислотно-зеленим, йому все одно, а варто заїкнутися про чорному як він відразу приходить в лють. А тепер думаю може він має рацію.


це говорить тільки про те що гріхи його долають.

Часто доводиться чути, що фарбувати нігті чорним лаком - не по-християнськи, "від лукавого", і взагалі гріх. Чому. У Біблії ж нічого не написано про лак для нігтів, звідки пішла така думка? Чому наприклад червоний лак це нормально, а чорний - гріх і сатанізм?


це вам бабусі у церкві сказали?

Рада, ти з якого монастиря пишеш? Невже там дозволяють інтернетом користуватися?

Мені до речі чоловік забороняє фарбувати нігті чорним кольором, теж говорить що це проти Бога. Можу нафарбувати хоч кислотно-зеленим, йому все одно, а варто заїкнутися про чорному як він відразу приходить в лють. А тепер думаю може він має рацію.

Він не має на це права. Ти сама собі господиня. Чому ти його слухаєш.

християнки з таких як 24 виходять як з г0вна куля, християнський ідеал це скромна, що носить закриває одяг жінка, яка не використовує макіяж, так як по-перше на тілі та обличчі малювати заборонено, а по-друге нескромно це симулювати сексуальне збудження надаючи фарбу губ, щоках, нігтям і ін.
ви навіть самі про своє Святе Письмо нічого не знаєте, а хочете що б вашу релігію поважали.


Хто хоче, той нехай носить спідниці до п'ят, абсолютно не користується косметикою і вважає, що "так чинити для Господа". А я вважаю, що якщо без крайнощів. то в чому проблема! Так, розмальовуватимуться а-ля індіанець на стежці війни або як з дешевого борделю - нерозумно. Але чому ж не можна користуватися тушшю, помадою, лаком для нігтів? Навіть якщо лак і чорний. У поєднанні в класичним костюмом він, звичайно, недоречний. Але якщо дівчина прийшла на вечір в образі фатальної красуні, зобразила "ведьмочку", але нічого жахливого в чорних нігтях немає, це все одно що частина сценічного костюма, а в якійсь мірі ми всі в певних обставинах граємо свої ролі! Ви що, виступаєте за те, щоб ми всі стали сірими мишками, зате гречними християнками? Я вважаю, одне іншому не заважає, і порядна людина, яка творить добро, ближче до Бога, нехай навіть і в "надто яскравою" одязі, ніж ханжа в затрапезному політиці, вранці б'є чолом перед іконами, а після обіду поливає брудом своїх знайомих. Я за міру і почуття стилю. А релігія тут ні до чого, прямий безпосередній зв'язок не бачу, якщо дівчина - світська людина, а не черниця і веде цілком пристойний спосіб життя.

обожнюю чорний лак, мені з чорним волоссям відмінно виглядає.

Мережеве видання «WOMAN.RU (Женщіна.РУ)»

Контактні дані для державних органів (в тому числі, для Роскомнадзора): [email protected]

Схожі статті