Хто може брати участь в Хліболамання служіння олександра шевченко

Хліболамання відноситься до одного з таїнств церкви. Є ті таїнства, як їх прийнято називати в церкви, які належать тільки церкви, тому що існує таке поняття як церква. Скільки б не намагалися його скасувати і звести віру в Бога просто до загального такому приходу: прийшли люди, пішли люди, зайшли в одну церкву, в іншу. Така загальна християнізація суспільства теж важлива, але Церква - це те, що створюється, то, про що сказав Христос: «Я збудую Церкву мою». І у мене є ціла проповідь на цю тему, що членство, тобто приналежність до церкви, має місце і пояснення в Новому Завіті. Коли ми читаємо, що «приставити до церкви», називаються цифри, люди вважалися, коли вони переходили зі стану смерті або мирського людини, в стан віри і людини, що складається в завіті з Богом. Тому заповіт, який визначається прийняттям водного хрещення або через водне хрещення полягає, є тією межею, коли відносини Бога і людини змінюються. Людина любить Бога, знає Бога, радий Богу, читає Його слово, але він не в завіті з Ним. Це все одно, що мені подобається ця дівчина, і я дружу з нею давно, і ми вже про весілля домовилися, але самого весілля ще не відбулося, ми не вступили в шлюбний завіт. Наші відносини в шлюбі і до шлюбу - це принципово різні відносини. Тому, повертаючись до Хліболамання, як таїнства, яке належить саме людям, які складаються в завіті з Богом - Христос взяв чашу і сказав: «Ця чаша є чаша Нового Завіту». Він проголосив початок Нового Завіту і сказав: «Це робіть, коли тільки будете пити в Моє спогад». Це не можна робити для людей, які не перебувають в завіті з Богом. Отже, моя відповідь на це питання така: хліболамання можна робити тільки для людей, які перебувають в завіті з Богом і є членами церкви.

Що є чоловічим одягом?

Коли саме люди йдуть в рай і пекло?

Мир вам. ЗАПОВІТ У КРОВІ ІСУСА це покаяння і народження згори, але не в хрещенні водою. Господь особисто вчив мене про це і я хочу поділитися з вами. ХТО ЗНАЄ ЩО ЛЮДИНА ВВІЙШОВ В ЗАПОВІТ З БОГОМ. Тільки САМ БОГ! ХРЕЩЕННЯ ВОДОЮ ЦЕ ЯК ВЕСІЛЛЯ ВЖЕ ПРИ ЩО ВІДБУЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЇ ШЛЮБУ. Ключовий приклад цього, це висів з Ісусом розбійник повірив в Ісуса і побачив Царство Боже. без хрещення водою без членство. Тому що в у цьому факті було затверджено і членство і хрещення водою і заповіт з Ісусом Причастя повинні приймати ті які Істен увійшли з Богом в заповіт Так само причастя приймається в прообраз крові Ісуса воду, але не вино і не сік. СОК АБО ВИНО ЦЕ СТАРИЙ ЗАПОВІТ, А ВОДА ЦЕ НОВИЙ ЗАПОВІТ. ПЕРШЕ ЧУДО ІСУСА СОТВАРІЛ НА ВЕСІЛЛІ, ВОДУ перетворився на ВИНО, ТАК ЯК ІСУС ВОДУ перетворюється на вино ДУХОМ СВЯТИМ на причастя.

Мир вам. А хто знає, хто в завіті з Богом? Це знає тільки Сам Бог!

Я абсолютно згодна з Вашою відповіддю, так як в писанні написано що той хто приймає чашу не варте п'є осуд собі, а приймати її гідно, значить, роздумувати про тілі Христовому. Але людина не вступив в заповіт, а тим більш не віруючий, про що стане міркувати? І ще питання: Чи потрібно віруючим як то готуватися до причастя, якщо так то як?

За Ісусом ходили тисячі .... але переломлює від тільки з дванадцятьма. З командою.

А як послухати вашу проповідь на цю тему?

Мені приємно усвідомлювати, що саме це завжди було в моєму серці, хоча пастора нашої церкви мають інше одкровення (причастя вживають усіх, хто хоче або вважає за потрібне). Але чомусь в моєму серці було зовсім інше: тільки в завіті з Богом, тільки в мир і союз з Божим Царством і представниками цього Царства. Коли живеш у такому дисонансі і чуєш подібне з твоїм думку - це приємно. Думаю, що це не просто «знайти пророка, який би лестив моєму слуху», думаю це те, що завжди було в серці Ісуса Христа, починаючи з першої вечері. Слава Богу!

Можна дітям приймати ввечері: сік виноградний і мацу? При цьому пояснюючи всю суть того, що відбувається. Будинки і в Церкві?

Чи є біблійні підтвердження або це лише особиста визначення? Чи не витіюваті тлумачення Писання. а конкретні веління Ісуса або апостолів ...

Схожі статті