Ікона від пияцтва якої ікони молитися від пияцтва, лікування алкоголізму

«Викрадачем розуму» іменували алкоголь наші предки ще задовго до нашої ери. Хмільні напої були відомі людям, коли вони ще не вміли добувати вогонь. Основоположницею пияцтва прийнято вважати Росію. Однак професором Н.І. Костомаровим доведено, що на Русі, навпаки, пили дуже мало і пияцтво вважалося ганьбою.

З XVI століття почався масовий ввіз спиртних напоїв в нашу країну, відкривалися кабачки, дохід від яких істотно поповнював скарбницю. Спочатку заборонялося пити під час церковних постів і в певні дні тижня. У цей час держава зазнавало збитків, і незабаром в указ було внесено зміни, фактично відкрили дорогу пияцтва в Росії. Поява самогоноваріння зробило доступним алкоголь найбіднішим верствам населення.

У роки перебудови була оголошена війна пияцтву, прийнятий «сухий закон». Але викорінити повальне бажання росіян пити міцні напої не вдалося. Святкові гуляння поступово перетворювалися в щоденні посиденьки. Алкоголь веселив, допомагав на час забути про проблеми і негаразди.

Причин, що призводять до регулярного розпивання спиртних напоїв, маса:

Залежний від алкоголю деградує. і його близькі починають шукати вихід. Вони вирішують звернутися до Бога в надії допомогти йому і витягнути з обіймів «зеленого змія». Адже часто алкоголік не здатний відмовитися від шкідливої ​​звички. Алкоголь не тільки згубно діє на організм питущого, але і змінює його психічний і душевне здоров'я. Він поступово опускається, стає агресивним, забуває про улюблених людей. Потрібно знати, якої ікони молитися від пияцтва.

Який іконі молитися від пияцтва?

Ікона «Невипивана чаша». З XIX століття вона вважається сильною іконою від пияцтва. З нею пов'язана історія одного дива. У Тульській губернії жив старий солдат, який сильно пив. Він став бідним, опустився, але продовжував пити. Зрештою у нього відмовили ноги. Уві сні прийшов до нього старець і наказав йому відправитися в Серпухов, щоб відслужити молебень в храмі перед іконою Божої Матері «Невипивана чаша». Солдат не послухав його словами. Потім старець явився йому уві сні ще двічі.

На цей раз солдат побоявся послухатися і відправився в шлях. Він йшов на четвереньках, потім спершись на ціпок. Прийшовши в храм, попросив відслужити молебень перед іконою, але на його подив, ніхто не чув про неї. Потім хтось припустив, вказавши на ікону, що висить біля входу. Це і був той самий образ, заради якого служивий виконав такий важкий шлях. Молебень і молитви про зцілення допомогли солдату. Додому він ішов на ногах і з исцеленной душею. Це досить сильна ікона від пияцтва. І в наші дні є сотні випадків чудесних зцілень від неї.

Ікона від пияцтва якої ікони молитися від пияцтва, лікування алкоголізму

Ця молитва промовляється 12 раз перед святим образом Божої Матері. Якщо ви будете просити про зцілення іншої людини, не розповідайте нікому про це. Моліться на самоті. Якщо хтось сам захоче кинути пити, то ефект буде особливо сильним.

Є й інші святі, які допомагають від цього тяжкого недугу. Можна молитися святому Воніфатію. Це заступник п'яниць, його просять про допомогу люди з усього світу. За життя він був римським рабом, сам пив і віддавався розпусті. Але потім розкаявся в своїх гріхах, помер за віру від рук язичників.

Мойсей Мурин допомагає в лікуванні алкогольного недуги. Він був ватажком розбійників. На його совісті загибель не однієї людини. Але одного разу пішов до церкви, став відлюдником і просив Бога про очищення від гріхів, багато молився. Також допомагають в цій біді молитви до Ісуса Христа, Матрони Московської.

Домашній метод лікування AЛКОГОЛІЗМА в 3-денний термін! Потрібно.