Я зцілена по молитві! видужав

Людмила М.

Мені призначили консультацію у професора Інституту ендокринології (вона повинна була відбутися через тиждень), а на наступний день я пішла на збори Церкви, де за мене помолилися віруючі. Після молитви мені сказали, що потрібно вірити Богу. Протягом наступних кількох днів я постійно твердила, що ця молитва має результат.

Якийсь час болю все ще тривали. Коли я прийшла на прийом до професора, він сказав, що потрібно робити пункцію (прокол між хребцями і відсмоктування спинномозкової рідини) і готуватися до операції. На наступний день, сидячи в черзі на пункцію в Інституті ендокринології, я виявила, що забула вдома результати мого попереднього УЗД, а без них мені не зробили б пункцію. У кабінеті, де мені робили повторне УЗД, лежачи на кушетці, я раптом почула голос лікаря: "Дівчина, яка пункція, яка операція, у вас нічого немає!" Сльози радості застилали очі, коли я дивилася на професора, який, в свою чергу, дивився то на мене, то на знімки, і говорив, що мені не треба ніякого лікування і що я вільна! Я підстрибом бігла по лікарняним коридором, кричачи всім, і пацієнтам, і лікарям, що я зцілена по молитві!

Я славлю Господа за те, що Він любить нас і завжди відповідає на молитви, а також дякую братів і сестер, які помолилися за мене!

Дорогі прошу вас молиться за порятунок від демонічного гноблення, страхи, панічні атаки сковування в тілі, атаки на розум.

Один Бог, одна Вера.У російських - Бог, у мусульман - Аллах.Кого ти боїшся і кому ти змінив?

Ну. І що далі. Думки експертів Розумний? Яка користь? Запитай у тварин вони до такого не додуматися У худоби розум не пошкоджений А хто. Розум. Перекручує? Хто людини гірше худоби Перетворює ось і закурив і згадай.

Господь врятує але треба зі свого боку запитатися в Бога як це зробити? Поговорити з Богом в молитві у. Нього запитай Він або уві сні або через людей або почуєш голос як грім або по різному. Бог розмовляти з людьми. Які від щирого серця шукають. його

Схожі статті