Як молитися, ісус христос

Молитва - це запланований Богом спосіб, який дозволяє нам спілкуватися з Ним, поки ми перебуваємо на Землі. Хоча у молитви і є певний зразок, для неї немає строгих правил, і молитва може бути неформальним розмовою, в якому ми беремо участь в протягом дня.

Як молитися, ісус христос
Проте, коли ми молимося перед великою аудиторією або в більш спланованою, але особистої молитви, нам потрібно слідувати певним напрямом. Це допомагає нам переконатися в тому, що наші молитви поважні і включають в себе все, що потрібно.

Мормони - прізвисько членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів - вчать, що молитва повинна починатися з шанобливого звернення до Бога. Як правило члени Церкви починають свою молитву словами «Дорогий Небесний Отець», «Наш улюблений Батько на Небесах» або чимось подібним. Вони не звертаються безпосередньо до Ісуса Христа, тому що Спаситель наставив нас молитися Батькові через Нього.

І в той день ви Мене не спитаєте ні про що. Істинно, істинно кажу вам: Чого тільки попросите ви від Отця в Моє Ймення, Він дасть вам. Ви досі нічого не просили в ім'я Моє; просите і отримаєте, щоб повна була ваша радість (Іоанн 16: 23-24).

Саме тому мормони моляться Богу в ім'я Ісуса. Це - заключна частина молитви.

Мормони продовжують свою молитву, дякуючи Богові за свої благословення. Це найперший крок. Він допомагає їм проаналізувати своє життя і побачити руку Божу у всьому хорошому, що з ними відбувається. Це нагадує їм довіряти Богу і гарантує, що вони дають Йому всю славу і честь за те, що Він зробив. Вони не хочуть уподібнитися дев'яти прокажених, які забули подякувати Богові, поспішаючи насолодитися своїми благословеннями.

Далі, вони можуть, якщо захочуть, попросити Бога про тим, чого вони потребують. Як видно з наведеного вище вірша, Бог дасть нам те, про що ми просимо, якщо це праведно. Це не означає, що ми завжди отримаємо те, про що просимо. Бог завжди відповідає на наші молитви, але Він не завжди дає нам саме те, про що ми попросили. Ніякої відповідальний батько не дає своїй дитині все, про що він не попросить, тому що дуже часто діти хочуть речі, які не зроблять для них нічого хорошого. Бог, як досконалий батько, знає, що з нашим обмеженим ві дением світу ми не завжди може визначити, що краще для нас. Ми не можемо бачити те, що станеться в майбутньому. Іноді ми не розуміємо, як наші переваги можуть вплинути на тих, хто може бути теж про щось молиться. Бог враховує не тільки те, що ми хочемо, але також і те, що хочуть інші, хто довіряє Йому. Він повинен оцінити наші бажання відповідно до того, що краще для нашої конкретної ситуації.

Не обов'язково завжди молитися про матеріальне. Ми також можемо молитися про раду. Ісус учив: «Якщо ж у кого з вас бракує мудрости, нехай просить у Бога, що всім дає просто, та не докоряє, - і буде вона йому» (Яків 1: 5).

Ми можемо запитати Бога про те, до якої церкви приєднатися, про те істинне те чи інше вчення, яке пропозицію про роботу найкраще прийняти, або як вирішити проблеми з дітьми. Для багатьох це є новим аспектом, незважаючи на обіцянку в Біблії. Ми знаємо, що якщо ми молимося, щоб знайти загублений гаманець, і знаходимо його, ми отримали відповідь. Але як отримати відповідь, молячись про раду?

Коли ж прийде Він, Дух істини, то наставить вас на всяку істину; бо не від Себе говорити буде, але буде говорити, що почує, і майбутнє сповістить їм (Іоанн 16:13).

Святий Дух був дан нам як джерело істини. Він передає в наші серця послання від Бога, щоб ми знали, що від нас очікується. Мормони ретельно вивчають і обмірковують питання. Вони приймають рішення і потім висловлюють його перед Богом у формі питання, на яке можна відповісти «так» або «ні». Коли вони відчувають спокійне тепле почуття в серці, вони знають, що Бог згоден з їх рішенням. Оскільки Він обіцяв, що дасть нам мудрість, ми знаємо, що Він може допомогти нам пізнати Його голос, коли Він звертається до нас. Чим більше часу ми проводимо в спілкуванні з Богом, і чим більше часу ми проводимо в прагненні краще пізнати Його, тим легше і точніше ми можемо дізнатися натхнення.

Мормони закінчують свої молитви в ім'я Ісуса Христа і кажуть «амінь».

У мормонів є лише кілька завчених молитов, і вони є частиною обрядів і таїнств, а не особистих розмов з Богом. Наші особисті молитви і молитви, якими починають і закінчують зборів, повинні проходити у формі розмови з Богом, Який любить нас.

Схожі статті