Як позбутися страху псування один день на Крутицький подвір'ї

? Як позбутися страху псування? Один день на Крутицький подвір'ї

Найчастіше на Крутицький подвір'я приходять люди, реально постраждалі. І якщо людина заявляє, що після занять РЕЙКІ під час читання молитви він чує в собі лайку і хулу, - тут потрібна порада духовний.

- Тільки ввійду в храм, як мене починають чіпати, штовхати. Що робити. Мені погано від цього стає.

Таких доводиться різко зупиняти:

- Вкиньте з голови! Навіщо надаєте значення таким дрібницям? Це лукаві виверти, на які ви потрапляєте. Немає їх для вас! А будете помічати - сповідайте негайно, що згрішили, звертаючи увагу.

А іншим всюди бачиться псування. Одна жінка прийшла на межі істерики:

- Мені треба терміново їхати до архімандриту Герману на вичитку! Після травми хребта мене направили до лікаря-мануальника, а потім я почула, що він екстрасенсорикою займається. Ото ж бо я відчуваю: в мене щось увійшло, напевно, псування. І люди помічати стали: не мій голос, не моя інтонація!

Співробітники ж душепопечительського центру працюють на громадських засадах, безкорисливо. Багато терпіння, знань, молитов їм потрібно, щоб з міркуванням підійти до кожного: допомогти відкрити очі помиляється, терміново підтримати духовно гине, втішити його рідних, протверезити надмірно недовірливого і забобонного.

А найголовніше - допомогти всім цим стражденним людям повернутися на єдиний шлях зцілення - до Христа.

Поділіться на сторінці

Схожі глави з інших книг

День 3. Перешкода страху Навіть охоплений голодом смертельним, ти не здатний царської трапези покуштувати. Коль так, ти вилікуватися НЕ зумієш, нехай навіть цар лікарів тебе огляне. В бажань сфері Чань здійснюючи, ти будиш до життя силу знанья, Непереможну, як той

Скажіть, будь ласка, день Ангела і іменини - це один і той же день чи ні? священик Афанасій Гумер, насельник Стрітенського монастиря1. Днем Ангела народне благочестя називає іменини (іменини) - день церковного пам'яті святого, ім'я якого людина носить.

Що означають слова в одному з псалмів: «... і будуть боятись страху там, де немає страху ...»? Ієромонах Іов (Гумер) Це частина вірша псалма 52: «Тоді настрашилися страхом вони, де немає страху, бо розсипав Бог кості, хто тебе оточив. Ти їх посоромив, бо Бог відкинув їх »(Пс. 52: 6).

Що означають слова в одному з псалмів: «... і будуть боятись страху там, де немає страху ...»? Ієромонах Іов (Гумер) Це частина вірша псалма 52: «Тоді настрашилися страхом вони, де немає страху, бо розсипав Бог кості, хто тебе оточив. Ти їх посоромив, бо Бог відкинув їх »(Пс. 52: 6).

Псалом 46. Один Господь, один цар, один народ Всеохоплюючий контроль Господа (Пс. 45) здійснюється не для придушення народів, але для їх духовної підтримки. Пс. 46 закликає всі народи вони хвалу такому Богу (2), прославити Господа як Царя всієї землі. Підставою для цього

ПРОРОЦТВА, виповнилося В ОДИН ДЕНЬ Перелічені нижче 29 пророцтв із Старого Завіту, в яких передбачається зрада, суд, смерть і поховання Господа нашого Ісуса Христа, сказані в різні часи різними голосами протягом п'яти столітті від 1000 до 500 г.

1. Один день з життя жінки, у якої не сформовані особистісні бар'єри 6 утраСон Шеррі перервав різкий звук будильника. Розкриваючи опухлі від сну очі, вона натиснула на кнопку. Докучливий звук припинився. Жінка включила стоїть в головах лампу і сіла на ліжку. тупо

16. Один день з життя жінки, у якої сформовані особистісні бар'єри Пам'ятайте Шеррі? Ми розповідали про неї в першому розділі. День у неї проходив дуже складно. Вона не знала за що братися, всюди спізнювалася, нічого не встигала. Складалося враження, що від неї нічого не

190 ВИДАТНИМ рабин ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ БРАТИ СЕБЕ ДРУЖИНУ НА ОДИН ДЕНЬ Мудрець на ім'я раббі Еліезер бен Яаков встановив, що чоловікові забороняється брати собі дружин, живуть в різних країнах. Причина заборони полягає в тому, що діти, народжені у цих дружин, які не будуть знайомі один з

17. І понизиться гордість людське, і обнижена людська високість, і один Господь буде високим той день, 18. і ідоли зовсім зникнуть. 19. І вони підуть до скельних печер та до пороху в ями від страху Господнього і від пишноти Його величі, коли прийде Він острах збудити на землі. 20. Того дня

12. І станеться в день той, і від бігу ріки до потоку єгипетського, а ви, сини Ізраїля, будете зібрані один до іншого; 13. І станеться того дня засурмлено велику сурму, і прийдуть, хто гинув у краї асирійському, і вигнанці до краю єгипетського і вклонятися Господеві

7. Поки зазнала дрижання породу, вона породила, і поки прийшов її біль, то сина легенько вона привела. 8. Хто чув таке? хто бачив подібне до цього? виникала країна в один день? народжувався народ в один раз, як Сіон, ледь почав пологами мучитися, синів своїх вже породила 9. Доведу Чи Я до пологів,

5. І назвав Бог світло днем, а темряву назвав: Ніч. І був вечір, і був ранок, день перший "І назвав Бог світло днем, а темряву назвав: Ніч." Розділивши світло від темряви і встановивши правильне чергування їх між собою, Творець нарікає їм і відповідні імена, назвавши період панування світла вдень, а час

9. День Ангела і іменини - це один і той же день чи ні? Відповідає священик Афанасій Гумер, насельник Стрітенського монастиря: Днем Ангела народне благочестя називає іменини (іменини) - день церковного пам'яті святого, ім'я якого людина носить. таку назву

Схожі статті