Молитви про зцілення одержимих нечистими духами для лікування псування

Як прогнати нечисть з хати

Для того, щоб позбутися від нечисті в будинку, проведіть наступний ритуал.

Захист від пліток за допомогою замка

Щоб захиститися від пліток, купіть звичайний замок з ключем.

Прикмети до достатку

У символічному тлумаченні значень рослин між слов'янськими народами і народами Європи існують досить сильні відмінності.

Все ближче підступає черговий Новий рік, а значить, знову треба піклується про подарунки для близьких людей.

Біла магія не займається тим, що в результаті заподіє комусь неприємності. Головний принцип білої магії - це використання паранормальних здібностей на благо людині. Це, наприклад, нетрадиційні засоби лікування різних хвороб, невеликий вплив на почуття людини, пріворажіваніе грошей і різних матеріальних і нематеріальних благ. У ритуалах білої магії присутні різні обряди з підручними предметами. Запалюються свічки, проливається вода і звучать нашіптування і змови. У разі невиконання необхідного обряду або його спотворення, найстрашніше, що може трапитися - це відсутність бажаного результату. Більш ніяких бід не відбудеться.

«Молю тебе, святий отець Миколай, великий помошніче! Як позбавив ти чоловіка від смерті безвинно вмираючого, так визволи раба свого.

Змова на любов

Що тільки люди не роблять заради любові! І мільйон яскраво-червоних троянд дарують, і засипають подарунками, пишуть вірші, плачуть ночами, шукають зустрічі з.

"Встану я, раб Божий, благословясь, піду, перехрестившись, з дверей в двері, з дверей в ворота, в чисте поле, стану на захід.

Набирають воду під мостом і йдуть на кладовище. Чекають, коли привезуть небіжчика і поховають його. Потім Новомосковскют на воду заклинання і.

Змови і ритуали на ріст волосся

Буває так, що волосся не росте, не дивлячись на ретельний догляд за ними своєї господині. При цьому володарка довгого волосся може.

"Хрест, хрестом хрест, людина родися, хрест відрізати, і сатана зв'язку, Бог прославився, в ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа.

Слово має незвичайну силу, воно може підняти людину на ноги або геть позбавити його сил. З давніх-давен чаклунів і ворожок відомо, як вчасно сказані замовні слова допомагають позбутися від недуги, захистити себе і своїх близьких від магічних впливів. Але у кожної медалі дві сторони. Чорні маги і чаклунки також давно додали в свій арсенал магічних прийомів різні заклинання і змови деструктивного характеру.
Тематично змови дуже різноманітні: відомі мисливські, рибальські змови, пастуші, хліборобські, торгові. а також змови, що застосовувалися для впливу на представників влади, на неправедних суддів і т. д. Велику групу становлять так звані лікувальні змови. від зубного болю, від лихоманки, зміїного укусу, змови на зупинку крові і т. д. Відомі численні любовні таємні слова. привороти, присушка і отсухі. українські змови є в основному язичницькими магічними заклинаннями. але з приходом на Русь християнства стали нести в собі і елементи християнського культу. В наслідок багато з змов взяли форму православних молитов. волають до допомоги святих покровителів.

Аура. Як її можна побачити?

Всі живі істоти і неживі предмети випромінюють вібрації відомі як аура. У стародавніх Текс багатьох релігій є зображення богів і.

Перевертні з країни сонця, що сходить

Звикли європейці здригатися при слові «перевертень». Так звикли, що Царівну-жабу або Фініст - Ясного.

Рослина маралів корінь поширене на Алтаї, в Саянах, Кузнецькому Алатау, культивується садівниками-аматорами, вирощується.

Сім днів тижня

Багато хто навіть не замислюються, чому в тижні, приміром, не дванадцять днів, а тільки сім. Езотеричні хроніки говорять, що.

Міри та ваги, що застосовувалися вУкаіни до введення метричної системи числення і правила переведення їх до інших систем вимірювання. Може.

Еммануель Сведенборг

Народився Еммануель Сведенборг в Швеції в 1688 році. Батько його, Еспер, за твердженням співгромадян, міг творити дива і.

З давніх-давен багатьох цікавило питання про те "Як стати чаклуном?" Звідки беруться магічні здібності? Природжений це дар або такі здібності передаються у спадок від практикуючого мага - майстри до магу - учневі. Теоретично магом може стати будь-яка людина, а якщо бути точніше, то кожна людина з народження маг! Адже практична магія почала своє існування з тих самих пір, як було сказано перше слово людиною, з тих самих пір, як людина усвідомила, що він Людина.
Таємні знання не потонули під водами всесвітнього потопу, чи не вимерзли разом з мамонтами, що не були спалена на багаттях інквізиторів. Вони залишалися з людиною завжди і всюди.

Дані молитви взяті з книги священика Василя Адаменко «Молитвослов для здійснення священнодійств православної церкви російською мовою», виданої в Нижньому Новгороді в 1927 році.

Однією з ознак наведеної псування счітатется "одержимість дияволом" - це розлад психіки, незрозуміла туга, печаль, страх і на цьому грунті виникають різні незрозумілі відхилення, іменовані в психіатрії на шизофренію. Можливо наведені нижче молитви допоможуть Вам в позбавленні від псування.

1. «Господь Саваот, Бог Ізраїлів, що зціляє всяку недугу і всяку хворобу! Милостиво поглянь на Твого раба (ім'я), приклич і збережи його і віддали від нього всі дії диявола; заборони нечистим духам і віджени їх; очисти створення Твоїх рук і дією Твоєї нищівної сили, швидше за поперевертаю сатану під ноги Твого раба, якому і даруй перемогу над ним і над його нечистими духами; щоб раб Твій, отримавши від Тебе милість, удостоївся Твоїх біс смертних небесних Тайн і прославляв Тебе, Отця, Сина і Святого Духа, нині і повсякчас на віки віків. Амінь ».


2. «Вічний Владико, Господи, створив людину за своїм образом і подобою! Ти дав йому право на вічне життя і згодом не знехтував його, відпало від Тебе через гріхопадіння, але Сам через вочеловечение Твого Христа влаштував порятунок світу. Ти Сам же визволи від рабства ворога-диявола і це Твоє створення: прийми його в Твоє Небесне Царство, відкрий його духовні очі і просвіти його світлом Твого Євангелія, з'єднай його на все життя з Ангелом світла, що рятує його від будь-яких підступів диявола від зустрічей з лукавим, від полуденного демона і від звабливих видінь ».

3. «Бог Святий, Величний і Славний у всіх Своїх справах і могутність, дослідити і збагнути, що визначили тобі, диявол, ловлення в вічних муках, велить через нас, недостойних Своїх рабів, тобі і всій сприяє тобі силі відступити від створення Божого, запечатаного знаменням Хреста в ім'я Господа нашого Ісуса Христа, нашого Істинного Бога. Тому, силою Ісуса Христа, що має всю владу на небі і на землі, який сказав глухому і німому демонові: «вийди з людини і більш не входь в нього», забороняю тобі, вселукавий, нечистому, поганого, мерзенному і далекого духу - відступи ж, пізнай свою мізерну силу, яка не має влади навіть над свинями; згадай звелів тобі по твоїй же прохання увійти в свиняче стадо; І від страху перед Бога. Своїм велінням затвердив на водах землю, який створив небо, котре поставило підніжжям гори, а мірилом долини; який поклав пісок межею морю і проклав твердий шлях в водах глибоких; доторкається до гір, і вони димлять; вдягається світлом, як одежею; простершего небо, мов курінь, який влаштував над водами Свої гірські палати; поставив землю на твердих основах її так, що вона не захиталась століття вічний; закликає морську воду і розливають її по поверхні всієї землі. Вийди ж і вдалися з підготовлюваного до святого хрещення. Забороняю тобі рятівними стражданнями Господа нашого Ісуса Христа. Його Святим Тілом і Кров'ю і страшним його пришестям, бо він прийде і не забариться судити весь світ і приборкає тебе і твоїх помічників вогненної геєною, зрадивши темряві вічної, де черв'як не вмирає і вогонь не вгасає, бо влада належить Христу Богу нашому з Отцем і святим Духом нині і повсякчас і на віки віків. Амінь ».

4. «Господи, Ісусе Христе, Боже наш, що зв'язав дужого, та пограбувати всі речі його, що дав нам владу наступати на змій та скорпіонів і на всю силу ворога, що зрадив нам человекоубійственного Змія пов'язаним, як горобця - дітям. Ти, все боїться і тремтить перед лицем сили Твоєї, що повалила сатану, як блискавку з неба на землю, поваленням ні з одного місця на інше, але від честі в безчестя за добровільну злобу його; Ти, Твоє погляд висушує безодні, Якого гнів розплавляє гори і істина перебуває вічно. Ти, вихваляють немовлята і благословляють немовлята, Якого оспівують і Якому поклоняються Ангели. Ти, що поглядає на землю і робить, що вона трясеться, доторкнеться до гір і вони димлять, що забороняє морю і висушують його і самі річки, ти, все спустошує, Якому і хмари - прах ніг Його; Ти, що ходить по морю, як по суші, Єдинородний Боже, Син Великого Батька, Сам заборони злим духам і визволи творіння рук Твоїх від дії ворожого духу, бо Тобі слава, честь і поклоніння, і через Тебе Твоєму Отцю, у Святому Дусі навіки . Амінь.


5. «Боже Вічний, визволив людський рід від полону диявола! Звільни Твого раба (ім'я) від всякого дії нечистих духів, повели злим і нечистим духам і демонам відступити від душі і тіла раба Твого (ім'я) не перебувати і не ховатися в ньому. Так втечуть вони від створення рук Твоїх в ім'я Твоє святе, і Єдинородного Сина Твого і Животворящого Твого Духа, щоб раб Твій, очистившись від всякого демонського дії, пожив чесно, правдиво і благочестиво, удостаіваясь пречистих Тайн Єдинородного Сина Твого і Бога нашого, з Яким благословенний і пре-славен Ти разом з Пресвятим всеблагого і животворящим твоїм Духом, нині і повсякчас на віки віків. Амінь ».


6. «судить всіх нечистих духів і силою свого слова вигнав легіон! З'явись і тепер через Єдинородного Сина Твого до творення, яке Ти створив на Свій образ, і визволи його від володіння ворога, щоб воно, помилувати і очищене, увійшло в святе Твоє стадо і зберігся одухотворений храм Святого Духа і Божественних пречистих Тайн, благодаттю, милосердям і людяністю Єдинородного Сина Твого, з Яким благословенний Ти разом з Пресвятим, всеблагий і животворящим твоїм Духом, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь ».

7. «До Богородиці старанно нині вдамося ми, грішні і смиренні, і припадемо до Неї, в каятті волаючи з глибини душі: Володарка, допоможи, змилосердився над нами: поспішає, ми гинемо від безлічі гріхів. Чи не відпусти Твоїх рабів ні з чим, бо в тебе ми маємо єдину надію (двічі). Слава і нині: не перестанемо ніколи ми, негідні, будуть могутність Твою, Богородиця, бо, якби не захищала Ти нас Своїми молитвами, хто б нас позбавив від багатьох бід? Хто зберіг би нас донині вільними? Ми не відступимо від Тебе, Владичице, бо Ти завжди рятуєш рабів Твоїх від всяких лих ».