Молитви (в пошуках роботи)

Читати повну версію цієї статті

  • відповідає Олександра
  • У пошуках гарної роботи моляться свт. Митрофану Воронезькому і св. мученику Трифону.
  • Молитви святителю Митрофану, єпископу Воронезькому
  • молитва перша
  • Про святителю отче Митрофану, се ми грішні, нетлінням чесних мощей твоїх і багатьма благодеяньмі, чудово вчиненими і содеваемимі тобою, уверівшеся, сповідуємо, яко маєш велію благодать у Господа Бога нашого, і всесміренно до твого благосердя припадаючи, тобі молимося так: молі про нас Христа Бога нашого, так нізпослет всім шанують святу пам'ять твою і старанно до тебе прибігає богатия милості Своя; утвердить у святій Своїй Православної Церкви живий дух правия віри і благочестя, дух пізнання та любові, дух миру й радості Дусі Святе, та вся чада ея, чиста Сущани від мирських спокус і плотських похотей і злого дії злих духів, духом і правдою поклоняються йому, і старанно про дотримання заповідей Його спасіння душ своїх да потщатся. Пастирем ея щоб Він дав Господь святу ревність піклування про порятунок людей, в їжаку неверующія просветіті, незнаючим наставіті, сомнящіяся вразуміті, відпали від Православния Церкви до неї возвратіті, віруючи в вірі дотримати, грішних на покаяння спонукати, розкаювана утешіті і у виправленні життя утвердити, і тако вся люди до вготованого вічного Царства святих Його привести. Умоли Господа, догоджаючи Христовий: вірних рабів Його, в скорботи і печалі день і ніч голосять до Нього, многоболезенний крик нехай почує і так винищить від смерті живіт наш. Всім же в державі людем нехай дасть благий Бог наш світ, тишу, безтурботний і достаток плодів земних, паче же до виконання заповідей Його старанність натхненно; і нехай визволить царствующія гради, град сей і вся іния міста і села, від голоду, боягуза, потопу, вогню, меча, нашестя чужинців, розбрату, смертоносної виразки і від усякого зла. Їй, святителю Божий, так устроіша молитвами твоїми вся благая душам і тілам нашим; та й ми прославляємо в душах і тілах наших Господа і Бога нашого, Ісуса Христа, Якому з Отцем і Святим Духом слава і влада на віки віків. Амінь.
  • молитва друга
  • Про святителю отче Митрофана! Прийми це мале моління від нас, грішних раб Божих (імена), до тебе прибігають, і теплим твоїм заступництвом умоли Господа і Бога нашого, Ісуса Христа, яко да подасть нам гріхів наших прощення і позбавить нас від бід, печалей, скорботи і хвороб душевних і тілесних, обдержащіх нас; нехай подасть вся на користь теперішнього житія нашого потрібна; нехай дасть нам скінчити житіє це прівременное в покаянні і щоб сподобив нас, грішних і недостойних, Небесного Царства Свого, в їжаку з усіма святими славити Його безкінечне милосердя, з безначальним Його Отцем і Святим і животворящим Духом, на віки віків.
  • Молитва святому мученику Трифону
  • Про Святий мученику Христовий Трифон, швидкий помічнику всім, до тебе прибігає і моляться перед святим твоїм чином скоропослушний заступнику!
  • Почуй нині і повсякчас моління нас, недостойних рабів твоїх, почитали святу пам'ять твою на всякому місці. Ти бо, догоджаючи Христовий, сам обіцяв єси перш твого відходу від житія твого тленнаго молитися за нас до Господа і попросив єси у Нього дар сей: якщо хто в якій-небудь нужді і печалі своїй призивати почне святе ім'я твоє, тієї да позбавлений буде від всякого підступу злого. І якоже ти іноді дочко цареву в Римі граді від диявола мучений зцілив єси: сице і нас від лютих його підступів збережи у всі дні життя нашого, особливо ж у день страшний последняго нашого подиху заступництво про нас, коли темнії зрак лукавих бісів оточать і злякають нас почнуть: буди нам тоді помічник і швидкий прожени тель лукавих бісів, і до Царства Небесного ватажок, ідеже ти нині предстоіші з лики святих у Престолу Божого, моли Господа щоб сподобив і нас причасниками бити прісносущнаго веселощів і радості, щоб з тобою купно удостоімс славити Отця і Сина і Святого Утішителя Духа на віки. Амінь.
  • Але потрібно пам'ятати:
  • По-перше, ми отримуємо те, що просимо не завжди відразу. До того ж, Господь може дати не все з просимого - дивлячись що нам корисніше.
  • По-друге, ми просимо щось у Бога, а самі не те що не робимо, що Господь велить, а навіть іноді і не знаємо, чого від нас чекає Господь.
  • Щоб Господь відгукувався на наше прохання, у нас повинна бути жива віра - молитва, життя за заповідями (їх потрібно знати і виконувати), сповідь і причастя (Євангеліє від Іоанна, гл.6).
  • При цьому прохальну молитву укладати словами: "Не як я хочу, а як Ти, Господи". Тоді Господь візьме Ваше життя в Свою руку, і Ви це відразу відчуєте.
  • Боже Всевишній !! Допоможи мені знайти роботу, помолися за мене, прошу помолися за моїх діток, щоб були вони здрави.ВО ІМ'Я БАТЬКА СИНА І СВЯТОГО ДУХА.АМІНЬ.

    сьогодні спробує а то отчаенье повне

    Батько небесний! допоможи позбутися ненависті до людей, з якими працюю, допоможи їх пробачити і з ними растаться, піти на нову роботу, куди я ходила б із задоволенням і з великою радістю, ні про що не шкодуючи. Я дуже хочу спокійну роботу, де у мене б все виходила. Отець Небесний, помолись за мене і мою сім'ю. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.Амінь

    Боже Всемогутній! Не за себе прошу, а за сина мого Олександра! Господи, допоможи знайти роботу батькові трьох дітей, не прощай йому без милості своєї. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.Амінь

    Про Святий мученику Христовий Трифон, швидкий помічнику всім, до тебе прибігає і моляться перед святим твоїм чином скоропослушний заступнику!

    Почуй нині і повсякчас моління нас, недостойних рабів твоїх, почитали святу пам'ять твою на всякому місці.

    Ти бо, догоджаючи Христовий, сам обіцяв єси перш исхо та твого від житія твого тленнаго молитися за нас до Господа і попросив єси у Нього дар сей: якщо хто в якій-небудь нужді і печалі своїй призивати почне святе ім'я твоє, тієї да позбавлений буде від усякого підступу злого.

    І якоже ти іноді дочко цареву в Римі граді від диявола мучений зцілив єси: сице і нас від лютих його підступів збережи у всі дні життя нашого, особливо ж у день страшний последняго нашого подиху заступництво про нас, коли темнії зрак лукавих бісів оточать і злякають нас почнуть: буди нам тоді помічник і швидкий прожени тель лукавих бісів, і до Царства Небесного ватажок, ідеже ти нині предстоіші з лики святих у Престолу Божого, моли Господа щоб сподобив і нас причасниками бити прісносущнаго веселощів і радості, щоб з тобою купно удостоімс славити Отця і Сина і Святого Утішителя Духа на віки. Амінь.

    Cвято мученику Христовий Трифон, допоможи позбутися ненависті до людей, з якими працюю, допоможи їх пробачити і з ними растаться, піти на нову роботу, куди я ходила б із задоволенням і з великою радістю, ні про що не шкодуючи.

    Я дуже хочу спокійну роботу, де у мене б все виходила.

    Отець Небесний, помолись за мене і мою сім'ю.

    В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.Амінь

    Про Святий мученику Христовий Трифон. швидкий помічнику всім, до тебе прибігає і моляться перед святим твоїм чином скоропослушний заступнику!

    Почуй нині і повсякчас моління нас, недостойних рабів твоїх, почитали святу пам'ять твою на всякому місці.

    Ти бо, догоджаючи Христовий, сам обіцяв єси преж де твого відходу від житія твого тленнаго молитися за нас до Господа і попросив єси у Нього дар сей: якщо хто в якій-небудь нужді і печалі своїй призивати почне святе ім'я твоє, тієї да позбавлений буде від усякого підступу злого.

    І якоже ти іноді дочко цареву в Римі граді від диявола мучений зцілив єси: сице і нас від лютих його підступів збережи у всі дні життя нашого, особливо ж у день страшний последняго нашого подиху заступництво про нас, коли темнії зрак лукавих бісів оточать і злякають нас почнуть: буди нам тоді помічник і швидкий прожени тель лукавих бісів, і до Царства Небесного ватажок, ідеже ти нині предстоіші з лики святих у Престолу Божого, моли Господа щоб сподобив і нас причасниками бити прісносущнаго веселощів і радості, щоб з тобою купно удостоімс славити Отця і Сина і Святого Утішителя Духа на віки. Амінь.

    Cвято мученику Христовий Трифон, допоможи позбутися почуття образи і несправедливості по відношенню до мого чоловіка. він хороша людина і розумний керівник-професіонал своєї справи, був звільнений за пред'явленими необґрунтованих звинувачень і безславно видворений з компанії якої він дорожив.

    Я дуже хочу щоб він знайшов хорошу роботу, де б його цінували поважали, щоб ця робота приносила йому задоволення і в моральному і в матеріальному плані.

    Отець Небесний, помолись за мого чоловіка раба божого Сергія за мене і нашу дочку, яка закінчує медичний ВУЗ і хоче бути хорошим лікарем.

    В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. амінь

    О, святий мученик Христовий, Трифон!

    Допоможи знайти хорошу роботу і підняти дитини-інваліда. Допоможи заробити і віддати всі борги, пішли мені хоч якусь роботу, щоб я змогла виростити дитину, підлікувати його і виплатити в банк!

    Прошу допомоги, перебуваю в розпачі!

    Не залишай мене! Амінь!

    Помоліться за мого сина Євгена який шукає роботу зварювальника з житлом щоб оплатити потребіельскій кредит

    Молитися треба св. Митрофану Воронезькому - про успіхи в роботі.

    Допоможи Вам Господь!

    Про святителю отче Митрофану, швидкий помічнику всім, до тебе прибігає і моляться перед святим твоїм чином скоропослушний заступнику! Допоможи р / б Олені, знайти хорошу роботу і затриматися на ній, рости і розвиватися в посланні Тобою справі, Отче Митрофана! В Ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

    "Не як я хочу, а як Ти, Господи".

    О, святий мученик Христовий, Трифон!

    Прошу допомоги, перебуваю в розпачі!

    Допоможи заробити і віддати всі борги, пішли мені хоч якусь роботу, щоб я зміг заробити на хліб насущний.

    Не залишай мене! Амінь!

    "Не як я хочу, а як Ти, Господи"

    Схожі статті