Наталія Степанова - 5000 змов сибірської цілительки - стор 166

Як випросити прощення у небіжчика

"... Одружилися Оксана і Кирило рано. У класі всі тільки й говорили про їхню любов. Ще б пак, адже Оксана чекала дитину. І це все вирішило. Завдяки довідці про вагітність їх зареєстрували.

Ускладнення в молодій сім'ї почалися з народженням дитини. Конфлікти виникали через дрібниці: кому мити тарілки, кому прати шкарпетки і пелюшки, кому за хлібом йти.

Час минав, батьки дорослішали. Скандалів з приводу немитих тарілок більше не виникало. Але проблем не поменшало. Кирило все частіше тікав до друзів, а від них повертався п'яним. Одного разу Оксана не відкрила йому двері. Напевно, за принципом: йди туди, де був, а може, і від образи. На ранок Кирила знайшли у дворі мертвим, він замерз. На похоронах мати Кирила звинувачувала в усьому Оксану. Оксана ні на що не реагувала, але коли виносили труну, впала без свідомості. Потім вона стверджувала, що нібито бачила, як Кирило їй посміхнувся.

Ось уже два з половиною роки вона лікується у психіатра. Її проблема - почуття провини перед померлим чоловіком.

- Якби я могла попросити у нього вибачення, я б одужала, - каже вона. - Я ж не хотіла, щоб він помер. Я думала, що він знову постукає і я впущу його, але він пішов. Я не пішла його шукати, боялася виходити вночі на вулицю. Я сподівалася, що він піде до своєї мами. Дайте мені можливість попросити у нього вибачення! "

До прохання Оксани приєдналася і її мати. З огляду на обставини, я викликала дух покійного Кирила. Оксана попросила у нього пробачення і стала поступово одужувати.

Однак існує і більш простий спосіб випросити прощення у небіжчика: віднесіть пасхальне яйце на могилу ту людину, перед яким ви винні.

Великдень найбільш радісне свято. Господь наш, Ісус Христос воскрес. У цей день ніхто не посміє сказати "ні" на прохання пробачити заради Христа.

Встаньте на коліна біля могили покійного. Тримаючи в руках фарбоване освячене яйце, скажіть, поклонившись мертвому:

Христос Воскрес! Прости мене, заради Христа, і ти.

Повірте мені, в цей момент небіжчик проллє сльози і простить вас. А Господь, бачачи ваше щире каяття та знаючи про пережиті душевні муки, пробачить вас так само, як простили б дитя нерозумне батько або мати.

Хочу наостанок сказати вам: Не засмучуйте один одного, не змушуйте проливати сльози. Життя коротке. Люди ранимі й беззахисні. Так до чого ж нам ображати один одного?

Якщо у сплячої людини відкритий рот

Кажуть, якщо людина спить з відкритим ротом, у нього і в труні рот буде відкритий. А ще кажуть, що такі люди не доживають до шістдесяти років. Якщо хочете врятувати його, підійдіть до сплячого в той момент, коли у нього відкритий рот, і скажіть тричі:

Труба в печі, дим в небі, піддавали відкрито, у раба Божого (ім'я) щелепу закрита. Ключ, замок, мову. Амінь.

Якщо на весіллі стався небіжчик

З листа: "... На весіллі дочки моїх знайомих помер батько нареченого. Оскільки гостей було багато (навіть з інших міст приїхали), вирішили догуляти весілля. Але видно, не дарма кажуть, що танцювати не можна, якщо в будинку небіжчик. Він всіх підбере потім . Так воно і вийшло. Не минуло й місяця - померла теща, а потім і молоді загинули. Човен перекинувся, і вони потонули ".

Ви абсолютно праві: не можна гуляти і веселитися, якщо душа померлого ще не відійшла. Та й взагалі погана прикмета, якщо під час весілля один з гостей вмирає. Після того як відвезуть померлого, потрібно обов'язково відчитати так:

Прошу на допомогу святого Симона і Дмитра Солунського і прошу допомоги у всіх святих угодників. Вас, святі мужі, прошу, благаю, голову схиляю. Збережіть і збережіть мій дім і мій рід від усякого лиха: на цей день, на цю годину і на весь час. Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Якщо у небіжчика немає могили

Нехай буде благословенний той день і годину, в який Господь мій, Ісус Христос, заради мене народився, розп'яття перетерпів і постраждав до смерті. О Господи Ісусе Христе, Сину Божий, в годину смерті тіла прийми душу покійного раба Свого (ім'я), що не наділеного могилою. Наділи Своєю милістю Батьківською, заступництво душі його даруй. Будь до нього в поблажливість Своєму великий, як і велике милосердя Твоє до всіх нас, хто надію на Тебе. Так прибуде доброта Твоя, і руки Твої наблизять до себе того, хто від випадкової смерті не має місця для мертвого тіла свого. Бо є Ти, притулок як першого, так і останнього на землі. Слава Тобі, Господь, що дає надію зневіреним. Амінь.

Молитва про тих, хто був з'їдений після смерті

З листа: "... Коли я була маленькою, тато пішов в тайгу і пропав. Мама говорила, що мисливці знайшли його чоботи і залишки одягу. Папу з'їли звірі.

До самої смерті мама бачила батька по вівторках. Вона говорила, що він проходив в кімнату, сідав за стіл і через хвилину-другу мовчки йшов.

Старі люди казали мамі (я це чула), що душа батька страждає і страждатиме доти, поки його правильно не прозвітував, адже могили-то у нього не було. Мама їздила до однієї бабусі, але повернулася ні з чим. Бабуся та померла давно.

Коли мені виповнилося тридцять років, я повернулася в своє село, щоб продати будинок. Щоб оформити необхідні документи, потрібен час.

Підійшов вівторок, я сиділа за столом і пила чай. Раптом до кімнати зайшов чоловік в старомодною одязі. Він мовчки сів на табурет, потім мовчки встав і пішов. Я схопилася, підбігла до дверей, дивлюсь - двері закриті на гачок. Мені аж недобре стало. Віддихавшись, я стала ритися в фотокартках. Нарешті знайшла ту, що шукала. Сумнівів більше не було: до мене тільки що приходив мертвий батько. Я кулею вилетіла з дому і напросилася ночувати до сусідки. Сказала, що вдома мені чомусь моторошно. Вранці я поїхала в місто. У мене не піднялася рука продати будинок, в який приходить дух мого батька, який загинув 29 років тому ".

Цю молитву Новомосковскют в день народження людини, з'їденого звірами. Якщо відомий точний день смерті, Новомосковскют в цей день.

Про праведний Лазар чотириденного, єпископ Китайський, один Божий, ти перебував в могилі чотири дні і був відроджений Ісусом Христом. І в пам'ять про тебе тобто суботи Лазаря, перед Вербною неділею. Ти, хто пізнав могилу чотири дні і жив після неї, даруй спокій душам тих, хто не має своєї могили через поїдання телеси свого звірами. І будь святим заступником на упокоєння їхніх душ. Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Потім дев'ять вечорів повторюють молитву.

Як допомогти відчайдушному хворому

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Богородиця Матушка стояла, на своїх білих рученьках лебедя тримала, з білого лебедя біле перо обривала. Перо біле відлітало, відспівати душа воскресла. Матір Божа її своїми сльозами відмивала, рабі Божій (ім'я) здоров'я повертала. Пом'яни, Господи, в царстві Своєму тих, хто мене відспівував, тих, хто мене землі зраджував. Щука в море, мова в роті, замок в небі, Господь всюди, а оберіг мій при мені. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Як поминати потопельника

Їжею поминають так само, як покійного, який помер з покаянням. Але на воді, де потонула людина, Новомосковскют наступне:

Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав, і тим, що в гробах, життя дарував. Даруй, Господи, рабу Твоєму покійному (ім'я) прощення від гріхи, бо не міг Твій раб (ім'я) покаяння принести за волею долі, згубила його. Ти, Господи, є Спаситель світу, визволи ж раба Свого (ім'я) безвинного від тягаря непокаянія. Слава Отцю і Сину і Святому Духу. Амінь.

Як попросити вибачення у небіжчика при похованні

Іноді виникає необхідність перепоховати небіжчика. Але навряд чи той, хто це задумав і виконав, розуміє, який вчинок він робить. Люди звикли думати про небіжчика, як про якийсь предмет, який не бачить, не чує і не відчуває, а отже, з ним можна чинити як завгодно, не несучи ніякої відповідальності, і що будь-які дії з мертвим тілом залишаться безкарними. Але це не так. Тіло - це судина, де тривалий час перебувала, милістю Ісуса Христа, безсмертна душа покійного людини. Коли тіло покійного ховають, воно знаходить своє житло, або, як говорили раніше, домовину.

Ще кажуть, що небіжчик важко звикає до свого нового житлу. І тільки після сорока днів після смерті людини, коли його душа назавжди покидає землю, залишене нею тіло йде в царство духів. Покинуте, нерухоме тіло готується перейти в тлін. Бо сказано: з пороху вийшов і в прах піде.

Священно місце, де до Судного дня зберігається плоть, яка носила в собі кров, розум і душу, священний спокій, який заслужив той, хто покинув цей світ, в якому він любив, страждав, трудився, переносив біль, ростив дітей.

Про кожного померлу людину можна розповідати шалено багато і при цьому абсолютно нічого не розповісти.

Прийшовши на кладовище і подивившись на пам'ятники, бачачи обличчя живих людей, хочеться закричати: "Боже мій! Адже кожен з них - цілий світ. І в кожному з них цей світ помер ..."

Не можна знову змушувати плакати душу про потривожений людьми тілі. Нехай воно спочиває з миром. Крім того, якщо дух мертвого буде розтривожить і не прийме нового місця, буде біда. Дух мерця каратиме тих, кому в голову прийшла думка перепоховати труну на елітне кладовище.

Схожі статті