Незвичайні молитви - церква християн адвентистів сьомого дня

Питання дня: Про що ти хочеш попросити Бога сьогодні? Твоя прохання настільки дивна, що тобі здається божевіллям просити про це? Зважся поговорити з Богом і розповісти про те, що у тебе на серці. Це займе всього кілька хвилин. Не випускай можливості поспілкуватися з Богом. Якщо те, про що ти просиш, добре для тебе, то Бог дасть тобі це.

Пам'ятаєш, ми говорили про те, як Бог врятував Єлисея та його слугу від сирійського війська? На прохання пророка Бог відкрив слузі очі, і той побачив кінноту і вогняні колісниці.

Так ось, Єлисей знову помолився, і його прохання до Бога була дуже дивною. Він попросив засліпити ворогів. Дивно, але так і сталося. Сирійські солдати, не бачачи нічого, стикалися один з одним, не знали, куди йти. Бачачи їх сум'яття, Єлисей пішов до них. Він сказав, що доведе їх до людини, якого вони шукають. Єлисей встав на чолі ворожого війська!

Всі ці сильні воїни стали немічними, тому що нічого не бачили. Вони навіть не знали, що людина, що заговорив з ними, насправді і є той таємничий шпигун, якого сирійський цар наказав схопити.

Пророк довів це військо до Самарії. Коли вони були вже посеред міста, пророк знову помолився. На цей раз він попросив Бога відкрити ворогам очі. І, звичайно, Бог відповів на молитву. Перше, що побачили сирійці після довгої дороги, - ізраїльського царя і його військо.

Оточені, всередині міських стін, вони злякалися, а ізраїльський цар запитав Єлисея: «Що ж, перебити їх, батько мій?». Тобі цікаво, що відповів Єлисей і що сталося далі? Почекай до завтра, і ти дізнаєшся продовження.

Я бажаю тобі, щоб на кожну свою молитву ти отримував відповідь. Навіть на ті, які виявляться незвичними, як молитви Єлисея.

«Коли зійшли сирійці до нього, а Єлисей помолився до Господа й сказав: Удар цей люд сліпотою. І Він ударив їх сліпотою за словом Єлисея »(4 Цар. 6:18, переклад Огієнка).

Електронний варіант Щоденних Читань для підлітків надано видавництвом «Джерело життя». Ви можете придбати Щоденні читання для підлітків в Книжкових центрах вашого регіону. PDF EPUB FB2 MOBI

Схожі статті