Побороти пристріт і порчу використовуючи слово боже

Побороти пристріт і порчу використовуючи слово боже

Молитва від пристріту, негативна і псування - це сильне захисний засіб від будь-якої негативної енергії. За допомогою простих молитов можна не тільки вберегти себе і своїх близьких від негативних магічних програм, але і зняти вже накладене вплив. Якщо знати правильні молитви для різних ситуацій, то можна і зовсім не боятися псування і пристріту.

ЗНАЧЕННЯ І СИЛА МОЛИТВИ

Найбільше достоїнство молитви в тому, що вона абсолютно безпечна для людини. Навіть якщо ви будете використовувати сильні молитви проти псування, коли на вас в дійсності немає ніякого негативу, то ви все одно нічим не будете ризикувати. Більшість магічних ритуалів вважаються небезпечними для виконавця, так як при скоєнні навіть незначних помилок в процесі проведення обряду, людина ризикує не зняти, а посилити накладений на нього негатив.

Будь-яка молитва здатна значно зміцнити духовні сили людини, надати внутрішню впевненість і віру. Такі кошти можна використовувати не тільки для зняття негативу, але і для подальшого відновлення організму, для настройки власної енергії на потрібний лад.

КОЛИ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ МОЛИТВИ

У кожної людини в житті можуть траплятися різні неприємності. Якщо труднощі виникають одна за одною, і приносять багато шкоди, людина нерідко замислюється про те, що він став жертвою негативної магічної енергії, яку в народі називають псуванням. Через страх перед незвіданим і небезпечним явищем, сила негативу здатна значно збільшитися, а значить, проблем додається в той момент, коли людина тільки починає підозрювати можливе використання проти нього негативної магії. Саме тому не варто боятися нікого і нічого, віруючій людині потрібно просто молитися про позбавлення від будь-якого зла, вірити в ефективність молитов, і вони обов'язково подіє.

По-справжньому віруюча людина повинна молитися щодня, і якщо він так і робить, то він тим самим підвищує свою захищеність від будь-якого можливого негативу. Молитва, за своєю суттю, є білим захисним змовою, за допомогою якого можна створити дуже потужний захист не тільки для себе, але і для своїх близьких людей. Але наше життя так швидкоплинна, в ній так мало часу для роздумів, що ми забуваємо говорити з Богом. Ми згадуємо про молитвах тільки тоді, коли підозрюємо на собі негативний магічне порятунок, і бажаємо скоріше позбутися від нього. Такі змови дійсно можуть позбавити від псування, зцілити від будь-якої недуги, але порча - це звичайнісіньке захворювання, від якого в першу чергу страждає дух людини, а, як і з будь-якою іншою хворобою, краще не допускати її виникнення.

ЯК захиститися від псування

У сучасному житті людині доводиться щодня взаємодіяти з десятками і сотнями інших людей, кожен з яких володіє власною енергетикою, і не завжди позитивною. Всі наші почуття і емоції до інших людей - це теж енергія, яка несе в собі певну інформацію. Важливо пам'ятати про те, що псування і пристріт - це явища, які іноді можуть виявлятися самі по собі, без будь-яких магічних дій. У деяких випадках негативна енергія через негативних емоцій, таких як: злість, заздрість, образа, може стати причиною справжнісінькою псування, яка ляже на людину тяжким вантажем.

Звичайно, сила такої негативної енергії буде дуже невеликою, але і вона здатна принести нам безліч неприємностей. Через те, що людина взаємодіє в життя з іншими людьми і не може знати, які саме почуття вони до нього відчувають, він спочатку повинен бути захищений від можливого негативу. Не кажучи вже про те, що будь-який з ваших знайомих може в дійсності провести негативний магічний ритуал на псування з завести.

Наведена негативна магічна програма може бути вкрай руйнівною. Деякі види псування викликають низку невдач, інші призводять до проблем в особистому житті або на роботі, треті - викликають різні захворювання. Якою б не була псування, буде краще, якщо вона не зможе осісти в вашому організмі і не заподіє ніякої шкоди.

Щоб проблем з псуванням не виникло ніколи, багато досвідчених маги рекомендують заздалегідь потурбуватися про свою безпеку. Якщо ви віруюча людина, то щоденного читання молитов буде цілком достатньо для того, щоб вибудувати практично непробивну захист. Звичайно, неможливо убезпечити себе на всі 100%, існують дуже сильні чаклуни, які здатні пробити навіть якісну броню від негативу, проте, від більшості недоброзичливців і заздрісників вам допоможуть молитви.

ЯК ДІЗНАТИСЯ ПРО НАЯВНІСТЬ порча

Існує безліч ознак, що свідчать про те, що людина могла стати жертвою негативної магічної програми. До таких симптомів прийнято відносити різке погіршення стану здоров'я, прояв разом всіх старих захворювань, раптові зміни у відносинах з близькими людьми, проблеми зі сном, і багато іншого. Важливо пам'ятати про те, що наявність одночасно навіть всіх перерахованих ознак не може гарантувати наявність псування. Всі симптоми можуть проявлятися і з причин, далеким від магії, наприклад, через простого захворювання, ослаблення імунітету і т.д.

До більш точним ознаками відносять різко проявилися психологічні проблеми. Людина ні з того, ні з сього, може відчути страх перед церквою і всіма її атрибутами, характерними для християнства. Але навіть в такій ситуації цілком вірогідні психологічні складнощі, які не мають відношення до магії.

Точно свідчити про наявність негативної магічної програми може тільки спеціальний діагностичний обряд. Існує безліч різних засобів діагностики, більшість з них можна безбоязно проводити в домашніх умовах, адже вони абсолютно нешкідливі. На основі отриманої інформації від діагностичного ритуалу і можна судити про те, чи насправді людина стала жертвою наведеної псування.

ПРАВОСЛАВНІ МОЛИТВИ ВІД пристріту І порча

СИЛЬНА МОЛИТВА ВІД порча

Для проведення даного ритуалу вам знадобиться чашка з чистою джерельною водою. Наберіть воду в невелику чашку, перехрестилася, потім перехрестите посудину з водою і скажіть слова:

«Господи, помилуй мене, грішного». Тепер потрібно опустити в воду три невеликих вуглинки і прочитати слова змови: «Брала Пресвята Богородиця Марія воду, брала воду та хрестила її хрестом, від уроків вона допомагала. Всі уроки чоловічі, всі жіночі, все для дівчин і для хлопців уроки передумав, все поїдені, все передбачити. Не бувати вам, урокам, не жити вам в тілі раби Божої (ім'я), кров їй не каламутити, серце її вам не сушити. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь ».

Після цього потрібно уважно стежити за своїм самопочуттям, або за станом людини, якого ви намагаєтеся позбавити від негативної енергетики. Якщо відразу після проголошення магічних слів ви відчуєте слабкість, сонливість, якщо ви почнете позіхати - то це перші ознаки того, що негативна магічна енергія виходить з вашого організму.

В такому випадку ви повинні будете вмитися водою з чашки. Якщо ж в процесі і після проголошення молитви ви абсолютно нічого не відчули, значить проблеми викликані не псуванням, а іншими причинами, що не мають відношення до магії.

МОЛИТВА ВІД порча І пристріту У ДІТЕЙ

Діти дуже часто стають жертвами випадкового псування або пристріту. Це відбувається тому, що енергетика дитини дуже податлива і відкрита, малюки не мають достатнього захисту від негативу, щоб протистояти негативним емоціям з боку дорослих.

Якщо ви помітили, що ваша дитина часто плаче, якщо впадає в істерику без видимих ​​на те причин, то вам потрібно знати, що подібний стан нерідко стає наслідком негативного магічного впливу.

При перших симптомах псування і пристріту у малюка, помийте його личко свяченою водою, витріть власної сорочкою і легенько оближіть його обличчя хрест-навхрест. Після цього тричі скажіть слова:

«Як мати раба Божого (ім'я) народила, так мати його і відходила. Чи не буде на рабі Божому (ім'я) ніяких уроків, нічого очікувати зла на нього. Піде все погане за моря далекі, за лани широкополі. Піде і більше ніколи до рабу Божому (ім'я) не повернеш. Нехай буде так. Амінь. Амінь. Амінь ».

МОЛИТВА ВІД ХВОРОБ

Якщо ви або захворіли, і у вас є підстави вважати, що погане самопочуття викликано негативною магічною енергією, тоді вам підійде дана молитва.

Візьміть чашку з чистою водою і начитував на неї слова змови: «Вода чиста твоя, Матінка Богородиця, ключі в ній швидкі. Господи, допоможи, Боже, захисти. Зоря, ти, зірниця, ти красна дівиця, зоря Марімьяна, допоможе від сірого очі. Від чорного ока допоможе, від білого, від червоного ока і карого, від старого-чаклуна і бабки-чаклунки, від дівки простоволосої, та духу нечистого, від банного вихору, від лісового та від водяного. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь ».

Після цього потрібно випити заговорений воду без залишку.

МОЛИТВА ДЛЯ СЕБЕ ВІД порча

Це дуже сильна молитва, яка допоможе майже проти всіх проявів наведеної негативної енергії, але використовувати її можна тільки на себе. Якщо ви хочете допомогти іншій людині, то такий ритуал вам не підійде.

Читати щоранку:

«Господь оборона моя. Богородиця ти, Матір Христова, ти встань зі свого святого престолу, ти підсоби мені, ти допоможи мені. Я хвороба від себе відкликаю, та молитвою недільної її заклинаю, щоб не стояла вона тут, щоб кровиночку мою не пила, щоб кістки мої білі не сушила. Ти піди, хвороба, від раби Божої (ім'я) геть, йди в ліси чорні, так в луки широкі, так в пущі глухі. Від мене піди, та в гадюку стару вселися, та в ній і веселися. Геть від мене йди і більше не приходь. Іди в сторону моря глибокого, океану бездонного, де живе цариця погана. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь ».

МОЛИТВА ПРОТИ пристріту І порча

«Ісус Христос, Божий Син, від Трисвятого Божества Єдиного, Дитя Пресвятої Богородиці, все престоли Святі, всі ангели і архангели, всі серафими і херувими, всім вам вклоняюся. Прости, Боже, гріхи раби Твоєї (ім'я), відпусти ти мені гріхи ведені й невідомі, прости, яко визнаю Тобі, Богу Єдиному, Господеві моєму. Ісус Христос, Пресвята Богородиця, святий архангел Божий Михайло зі усіма небесними світилами. Позбавте Ви мене від лютої смерті. Від марною смерті, від ока чорного, від людини лихої, від хульних слів, від глухих доріг, від сердець недобрих. Тільки вам я, раба Божа (ім'я) вклоняюся, тільки вам каюсь в гріхах своїх. На Вас уповаю, Вам дух свій довіряю. Нехай буде так. Амінь. Амінь. Амінь ».