Пора стати непохитним і непохитним

Будемо непохитне визнання надії,
бо вірний Той, Хто обіцяв.

Та скільки можна. Я чекаю і чекаю, коли ж нарешті отримаю відповідь на свою молитву, а Бог, здається, і не збирається нічого робити! Я бачу, як Він благословляє інших, я бачу, як Він зцілює інших, а мої молитви так і залишаються без відповіді! І мені це вже набридло! Я не буду більше вірити і чекати, коли ж Бог мені відповість. Досить, це вище моїх сил! »- може бути, обурюєтеся ви. Тоді я раджу вам звернутися до Послання до Євреїв 10:23: «Будемо непохитне визнання надії ...»

Якщо в слові aklines прибрати букву а. вийде слово klines. що означає схилені. Це слово описує людини з похиленою головою, згорбився, понурого, настільки втомленого, що він ледь волочить ноги. Уже повністю виснажений, він здається. Слово klines - це корінь іншого грецького слова, що означає диван, ліжко. Знесилений, людина добирається до дивана або ліжка, лягає і лежить нерухомо. Слово ж aklines відноситься до человекунепреклонному, постійному, твердого, непохитному, рішучого. Ця людина доклав дуже багато зусиль і часу, щоб тепер все кинути і піти відпочивати. Він і не думає відступати і має намір чекати, поки не отримає просимо.

«Давайте погодимося з Богом і почнемо говорити те, що Він говорить, міцно вхопимося за Божу обітницю, будемо триматися за нього всіма силами, чіпко, не дозволяючи нікому відмовити себе, не дозволяючи і собі коливатися і сумніватися в цьому обітницю, але твердо налаштувавшись непохитно , непохитно вірити, що ця обітниця обов'язково здійсниться ».

Багато перестають сподіватися і вірити, тому що втомилися чекати. А диявол ходить за ними по п'ятах і примовляє: «Даремно сподіваєшся і віриш - все одно нічого не відбудеться. Інакше б уже давно відбулося. Це лише порожні фантазії. Даремно витрачаєш дорогоцінний час даремно. Краще забудь, на що ти сподівався, і вистачить вірити, що одного разу це здійсниться ».

Поки ви вірите - ви не здаєтеся. Але в той день, коли ви перестаєте вірити і відступаєте, на вас накочує смуток. Ви ходите з опущеною головою і відчуваєте, що ваші сили тануть з кожним днем. Вам хочеться завалитися на диван, і незабаром ви закінчите тим, що ваша віра провалиться в глибокий сон. Чи не доходите до цього! Бог обов'язково виконає те, що обіцяв у Своєму Слові. Можливо, доведеться якийсь час почекати, але Його обітницю неодмінно здійсниться. Ваше завдання - твердо вірити у виконання Божої обітниці. От і все. Вірте Його Слову, незважаючи на свої почуття, думки, думка оточуючих, обставини. Ви вже багато вклали, щоб тепер відступати. Упорствуйте, тримайтеся, не відступайте і не переставайте вірити, що Бог обов'язково виконає обіцяне. Займіть таку рішучу, тверду позицію - і ви обов'язково побачите виконання Божої обітниці.

Коли ви рішуче налаштовані вірити, дияволу нічого не залишиться, як тільки припинити свої спроби вас обдурити і нарешті залишити вас у спокої. А коли Божа обітниця виповниться, ви будете просто щасливі, що не здалися.

Моямолітва на сьогодні

Господь, я вже досить терпів брехня диявола. Сьогодні я маю намір наказати йому замовкнути і забратися геть. Я буду твердо вірити Твоєму обітницею і не відступлю від того, у що Ти сказав мені вірити і що сповідувати. Ти не людина, щоб брехати, і я вірю, що Твоє Слово істинно. Святий Дух, допоможи мені бути непохитним, непохитним, твердим, поки те, у що я вірю, що не здійсниться.

Моє сповідання на цей день

Я не сумніваюся і не здаюся, я твердо і непохитно вірю Божим обітницям. Що Бог сказав, то Він і виконає. Може пройти якийсь час, але вони обов'язково здійсняться. Я в цьому аніскільки не сумніваюся і не збираюся здавати свої позиції.

З вірою я сповідую це в ім'я Ісуса.

Поміркуйте над цими питаннями

  1. Згадайте три випадки, коли ви вже збиралися здатися, в той час як відповідь була вже на підході. Запишіть ці приклади і подякуйте Бога, що Він допоміг вам не відступити і дочекатися благословень.
  2. Перерахуйте ті обітниці з Божого Слова, які ви зараз сповідуєте.
  3. Ви коли-небудь зневірюється в Божих обітницях, піддавшись брехні диявола, а незабаром з'ясовувалося, що ви б отримали відповідь на молитву, протримайся ви ще трохи?

Схожі статті