Приймай все з радістю, літератор

Чи не впадай у відчай і розпач, коли зустрічаєшся з різними випробуваннями або переживаннями. Навпаки, вважай їх радістю! Крок у напрямку радості - це крок у правильному напрямку!

Якщо у християнина немає радості, це його власна вина, тому що Біблія говорить: "... Царство Боже не пожива й питво, але праведність, і мир і радість у Дусі Святім". [Рим 14:17] Коли людина стає християнином, він переходить з царства тьми в царство Бога [Колос.1: 13]. До Римлян 14:17 говориться, що в Божому царстві - радість! Тому, якщо у християнина немає радості, значить він дозволив чогось іншого зайняти місце того, що по праву належить йому.

Біблія також говорить, що Божа радість - це наше підкріплення [Неємія 8:10]! Багато людей не мають сили через відсутність радості в їхньому житті. Пам'ятай, що Божа радість зміцнює тебе!

Біблія - ​​це розмовляє з нами Бог. І незважаючи на це, деякі християни говорять, що Бог ніколи не розмовляє з ними. Ви думаєте, що ці люди ніколи не читають своїх Біблій? Ні це не так. Вони так кажуть, бо вважають, що Бог повинен говорити з ними якимось особливим чином.
Зрозумійте мене правильно, бувають часи, коли Бог дійсно звертається до Своїх дітей особливим чином. Але навіть, розмовляючи з нами незвичайним шляхом, Його звернення буде відповідати Його Слову (Писанню). Якщо сказане не відповідає Божому Слову, значить це говорив не Бог.

Можливо, ти зараз проходиш через величезні випробування. Чи вважаєш ти це радістю відповідно Якова 1:22 Деякі скажуть: "Ні, я скаржуся і серджуся. Я нарікаю на це випробування і мені шкода самого себе ".

Але Біблія не говорить, щоб ми так робили! Навпаки - щоб ми всі брали з радістю! Якби випробування і обставини були радісним переживанням, то нам не було б необхідності приймати їх з радістю. Випробування само по собі не є радістю; це випробування і іспит! Але ми приймаємо, або вважаємо його радістю.

Але бач, у мене була Біблія. Я всього лише послухався слів Якова 1: 2 і прийняв моє випробування з радістю! Мені зовсім не хотілося танцювати, але я все одно почав стрибати! Я танцював з радістю!

Я не кажу, що це було радістю, тому що це не було радістю! Я знаю, що мені зовсім не хотілося танцювати і радіти. Але я все одно почав радіти. Якщо християни почнуть приймати, або вважати, випробування радістю, то, незабаром, вони знайдуть справжню радість.

Я був піднятий з ліжка і зцілений від хвороби в 1934 році. Я танцював за дідусевим сараєм в 1935 році. Зауваж, що я не був хрещений Святим Духом до 1937 року, тому що я нічого не знав про П'ятидесятниці, як ми її називаємо. Але я знав дещо про віру.

У ті часи ми проводили безліч домашніх зібрань, на яких я проповідував. Більшість відвідувачів цих служінь були люди з традиційних церков. Я пам'ятаю, на одному з таких зібрань, господиня будинку попросила помолитися про порятунок свого двадцативосьмилетнего сина. Він пішов з дому кілька років тому, і жодного разу не повідомив про себе своїй сім'ї. Мати не знала де

Схожі статті