Riponline - поставити свічку в віртуальному храмі

Віртуальна каплиця - альтернатива для людей, які не можуть регулярно відвідувати церкву. На цьому сайті кожен бажаючий відволікається від мирської суєти і виривається з щоденної рутини. Наші відвідувачі можуть побути наодинці з Богом, відкрити свою душу і помолитися за близьких.

Запалення свічки - відродження нового життя

Ми створили унікальний проект, за допомогою якого люди звертаються до Бога в зручний час доби. Поставити свічку в віртуальному храмі можна з будь-якого приводу: за здоров'я, за упокій. Також Ви можете попросити у Бога і святих угодників допомоги перед серйозною поїздкою або при прийнятті важкого рішення.

Ритуал запалювання свічки несе в собі глибокий сенс. Люди живуть в гріху і невіданні. Свічка своїм сяйвом проганяє морок і символізує перемогу світла над темрявою. Її запалюють ті, хто вірить в любов і теплоту Божу.

Свічка є символом молитовного горіння перед Господом. Вона асоціюється з вічністю і нескінченністю. Це символ причетності людей до божественного світу. Запалюючи свічку, Ви висловлюєте гарячу любов до Бога. Така дія має супроводжуватися молитвою, що йде від серця. Тоді слова будуть обов'язково почуті і святі угодники слухають Вашим прохань.

Палаюча свічка має величезну силу. Якщо Ви в це щиро вірите, вогонь Вашої душі ніколи не згасне. У віртуальному храмі можна поставити свічку різних святих. Вибір залежить від конкретних потреб. Наприклад, якщо Ви турбуєтеся за здоров'я близької людини, поставте свічку перед іконою «Цілителька». Матір Божа почує Ваші молитви і зцілить людини від хвороби. Якщо людина страждає на алкоголізм, поставте свічку до ікони «Невипивана Чаша». Молитва допоможе позбутися від недуги і поверне спокій у родину.

Віртуальний храм - духовна допомога

Наш проект створений з певною метою. Ми хочемо, щоб люди могли в будь-який час поставити свічку за упокій або за здравіє. Якщо у Вас зовсім немає часу або можливості сходити до церкви, відвідайте наш веб-ресурс. Ми створили оптимальні умови для того, щоб відвідувачі себе комфортно почували і змогли помолитися за своїх рідних.

Природно, духовний досвід церкви наш проект не замінить. Але все ж він приносить величезну користь. Поставити свічку в віртуальному храмі може кожен відвідувач: мама, у якої на руках маленька дитина, людина з обмеженими можливостями, люди у віці.

Віртуальна каплиця створена для того, щоб люди пам'ятали про Бога. У всіх бувають в житті обставини, коли потрібно звернутися до святих угодників за допомогою яких з вдячністю. Для таких випадків і розроблений наш проект. Ви можете поставити свічку, перебуваючи на роботі, в лікарні або у відрядженні. Головне, мати бажання і вірити в молитву. Ну а коли у Вас з'явиться можливість відвідати церкву, поставте реальну свічку і попросіть допомоги у всіх святих.

Двері нашої віртуальної каплиці відкриті для всіх і завжди. Приходьте, запалюйте свічки, моліться і очищайте свою душу. Бог знаходиться всюди, тому не має значення, де Ви до нього звертаєтеся. Будьте щирими і вірте в чудодійну силу молитви!

Схожі статті