Що значить говорити мовами ангелів

Що значить говорити мовами ангелів

Що це означає, коли йдеться про те, що хтось «говорить мовами ангелів?» Я припускаю, що це якось пов'язано зі Святим Духом. Дякуємо.

Нефій відповідає на ваше запитання, але ви повинні бути готові слідувати його слову далеко за межами цієї глави. У своїй великій проповіді, де йдеться про необхідність рухатися вперед зі стійкістю на «шляху. за допомогою котор (ого) людина може бути врятований в Царстві Божому »(2 Нефій 31), він проводить нас через перші принципи і обряди євангелії:

«І Батько сказав: Покайтеся, покайтеся і хрестіться в ім'я Мого Улюбленого Сина. І також голос Сина був до мене, говорячи: Той, хто хреститься в ім'я Моє, тому Батько дасть Духа Святого, як Мене а тому йдіть за Мною, то й ви, що, як ви бачили, Я робив »(2 Нефій 31: 11-12).

Це охоплює все: віру в Господа Ісуса Христа, покаяння, хрищення зануренням у воду для відпущення гріхів і рукопокладання для надання дару Святого Духа. Велике благословення чекає того, хто гідний, і хто продовжує йти цим шляхом через врата:

«Але ось, мої улюблені браття, так був до мене голос Сина, що говорить: Після того як ви покаєтеся в своїх гріхах і через хрещення водою засвідчите Отця, що ви готові дотримуватися Мої заповіді, і отримаєте хрещення вогнем і Духом Святим, і зможете говорити на новому мовою, так, на самій мові ангелів »(2 Нефій 31: 14).

Яке велике благословення! Але, як ви справедливо зазначили, що це значить? А багато з народу Нефія теж не розуміли цього. Але замість того щоб запитувати, що це означає, вони зосередилися на інший незрозумілою частини його проповіді: якщо це перші принципи, що ж ми повинні робити, коли пройдемо через врата (2 Нефій 32: 1)? Нефій нагадав їм про це поворотний момент, і як мови ангелів пов'язують все це разом:

«Хіба не пам'ятаєте ви того, що я сказав вам: що отримавши Духа Святого, ви зможете говорити мовою ангелів? І нині, як ви могли б говорити мовою ангелів, якщо не через Духа Святого? Ангели говорять силою Духа Святого; а тому вони говорять слова Христа. І тому я сказав вам: насичує словами Христа; бо ось, слова Христа скажуть вам усе, що ви повинні робити »(2 Нефій 32: 2-3).

Звичайно, мова ангелів - це сила Святого Духа! Навіть Нефій згадує про нього відразу ж після того, як говорить про отримання дару Святого Духа. Дар мов є настільки важливим даром духу, що Новий Завіт посилається на нього, як на «дар Святого Духа» (Дії 10: 45). І точно так само, як Ааронове (яке містить ключі від священнослужіння ангелів) підвладне Священству Мелхиседековим (яке містить ключі пізнання Бога), так само послання ангелів відповідає посланню Бога.

В кінці Нефій робить висновок (пам'ятаєте, що мова йде не просто про те, «що це означає», а й «що мені треба робити»):

«А тому, тепер, після того як я сказав ці слова, якщо ви не зможете зрозуміти їх, це буде тому, що ви не просите і не стукайте; а тому ви не виведені на світло, але повинні загинути в темряві. Бо ось, знову я кажу вам, що якщо ви ввійдете цим шляхом і отримаєте Духа Святого, Він покаже вам все, що ви повинні робити »(2 Нефій 32: 4-5).

Якщо ви володієте «мовою ангелів», ви можете проголошувати слова Христа через Святого Духа. І слова Христа допоможуть вам дізнатися, як продовжувати рухатися по шляху, який веде до «порятунку в Царстві Божому».

(Visited 43 times, 1 visits today)

Цей сайт діє незалежно від Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (іноді званої «мормонської Церквою»). Виражене тут думка не завжди відображає позицію Церкви. Точка зору окремих людей є їхньою особистою відповідальністю і не завжди відображає позицію Церкви. Щоб ознайомитися з офіційною позицією Церкви, відвідайте сайти LDS.org або Mormon.org.

Цей сайт діє незалежно від Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (іноді званої «мормонської Церквою»). Виражене тут думка не завжди відображає позицію Церкви. Точка зору окремих людей є їхньою особистою відповідальністю і не завжди відображає позицію Церкви. Щоб ознайомитися з офіційною позицією Церкви, відвідайте сайти LDS.org або Mormon.org.

Pin It on Pinterest

Схожі статті