Школа магії ордена смарагдова скрижаль »біла магія» молитви

Передмова:
Молитва - це волання до всевишнього, твоє вираз поваги і по кожній позиції.
Застосування молитов - молитву можна застосовувати в екстрених випадках для відбиття нападу, поповнення життєвих і духовних сил, а також молитви служать формою спілкування з "Вищим розумом" (в повсякденності - Богом). В даному випадку представлені Хрестіанскіе Православні молитви, більш-менш короткі, дієві (все залежить від вашої віри) і не потребують певних спеціальних дій (Богослужінь).
Навіть якщо ви не належить Християнському егрегор (не вірите в це), все одно бажано знати хоча-б "Отче Наш", тому що "В окопі атеїстів не буває."

Отче наш, що єси на небесах, так стіт ім'я твоє:
Нехай буде воля твоя, іако на небсі, і на землі.
Хлеб' наш' насущний дай нам 'днесь:
І прости нам 'провини наші, іако і ми оставляем' боржникам нашим:
І не введи нас' Вь напасти, але визволи нас' від лукавого.
Іако твоє є царство і сила і слава на віки.
Амінь.

***** Пісня Пресвятій Богородиці *****

Богородице Діво, радуйся, Благодатна Маріє, Господь з Тобою; благословенна Ти в дружинах і благославіть плід лона твого, яко Спаса народила еси душ наших.

О господи, зроби мене знаряддям миру твого;
об я з'являвся любов там,
де ненавидять один одного,
щоб я прощав там,
де оскарбляют один одного,
щоб я мирив сперечаються,
щоб я говорив правду там,
де панує оману,
щоб я приносив віру туди,
де тисне сумнів,
щоб я будив надію там,
де мучить відчай,
чтби я запалював світло там, де править тьма,
щоб я сіяв радість там, де живе печаль.

Ах, господи, дай мені домогтися
не тільки того,
щоб мене втішали,
але щоб я також втішав інших;
не тільки того, щоб мене любили,
але щоб я такоже любив інших.
Бо хто дає, той і отримує;
хто забуває себе, той знаходить;
ктопрощает, той буде прощений,
і хто умерат, той прокидається до життя.

***** Молитва Оптинський Старцев *****

Господи, дай мені з душевним спокоєм зустріти все, що принесе наступний день. Дай мені цілком віддатися волі Твоїй святій. На всяку годину цього дня у всьому настав і підтримай мене. Какія б я ні отримав звістки протягом дня, навчи мене прийняти їх сщ спокійною душею і твердим переконанням, що на все свята воля Твоя. У всіх словах і справах моїх керуй моїми думками і почуттями. У всіх непередбачених випадках не дай мені забути, що все послано Тобою. Навчи мене прямо й розумно діяти з кожним членом сім'ї моєї, нікого не бентежачи і не засмучуючи. Господи, дай мені силу перенести втому наступаючого дня і всі події протягом дня. Керуй моєю волею і навчи мене молитися, вірити, сподіватися, терпіти, прощати і любити. Амінь.

Змова проти псування


Всякому рожен людині: солі в око, піску гарячого, вогню палючого - злому і лихому, порченіку і урочніку. Всякому рожен людині Божий тварі не впізнати; Хмари не відкрити, чи не відімкнути; частих зірки не оббивати і не ощіпаті; утряни зорі сокира не нерессчі; млада місяці не ототкнуть, що не відімкнути - так і мене, раба Божого (ім'я річок), нікому не зіпсувати, що не ізурочіть століття по століттю, віднині і до віку. Які слова забитущіе, обидущіе - будьте ви, мої слова, все сповна переговорені століття але століттю, віднині і до віку. Небо - лю, земля - ​​замок.


В ім'я Отця і Сина, і Святого Духа. Амінь. Встану я, раб Божий (ім'я), благословляючи, піду, перехрестившись, з хати дверима, з двору воротами, піду в чисте поле, поклонюся і помолюся істинного Христа, Єгорій Хоробрий; хмарою оболока, ранковою зорею нодпояшуся, Млада місяцем сотьнуся, частими зірками затичуся від призерів, від причи, від прікосаясь, від урочлівого людини, від прікослівого людини, від чорного, від Черемних, рт русявого, від білого, від чорноока, від сіроокого, від білооких, від черноплота, від сероплота, від белоплота, від Одного від, від двоежена, від однозубий, від двоезуба і від троезуба, і від чаклуна, і від чаклунки, від бсдуна і від Бедун, і від усякої злих, ліхія, і від своєї дружини, і від чужія, і від свого чоловіка, і від чужого, і від своєї сім'ї, і від чужія, і від вся кого народженого: від сутулого і від горбатого, наперед покляп, від старця, від стариці, від ченця, від чернічіхі і від попа, і: від диякона, і від подоморя, і від усього Крилоса. 'І від дівки-простоволоски, і від баби-беголовкі, від дівки-простоволоски, на дорозі стрічного, яка осягає, засмотряющего, зявідяющего. Злому і лихому, порченіку, урченіку, кожному народженому людині -мякіна в око, залізна спиця в зад, дресвяний камінь в зуби - злому і лихому, порченіку і урченіку.


МОЛИТВА ВІД ВСІХ ХВОРОБ


Під позбавлення від хвороб рабу Божу (ім'я річок) хрест хранитель, хрест краса церковна, хрест держава царям, хрест скіпетр князів, хрест рабі Божої (ім'я річок) огорожу, хрест прогонителю від раби Божої (ім'я річок) всякого ворога і супостата. Святі святителі Іван Предтеча Богослов, один Христовий, Тіфінская, Казанська і Смоленська Божа матір, у святому хрещення п'ятницю Парасковья, моліть Бога про звільнення від хвороб рабу Божу (ім'я річок). О, зрушення чесного і животворящого хреста Господнього, святий Побідоносець Єгорій Хоробрий, великомученик, візьми ти своє спис, яке тримає на змія облесливого; архангел Михаїл, візьми ти своє полум'яне спис і відобразіть у раби Божої (ім'я річок) Тишинці і родимців сновідящіе, ревуть і відригується вітри і шибеник, денние і нічні переполохи, і всякі скорботи і хвороби з сімдесяти суглобів, із сімдесяти жив і від всієї нутрощі тіла, дванадцяти народимо - родимців і дванадцяти дружинам простоволоса. Святі архангели і ангели, херувими і серафими, небесний сил воєвода Михайла Архангел, Вознесіння Осподне, знятий пророче Божий Ілля, Велика свята Софія над брамою Царя-града, Анастасія та Варвара великомучениця, святі жінки-мироносиці, праведний Іван юродивий, Богородиця у Єрусалимі, граді Юдейськім, в який прийшовши Господб Бог наш Ісус Христос, Син Божий, преподобні отці ІЗОСЕВ і Саватій, Соловецькі чудотворці, моліть Бога про звільнення від хвороб рабу Божу (ім'я річок). Як же не дістане 'дерево від землі до небес вершиною і як у справжнього Христа
Бога нашого не бути ні Тишинці, ні родимців, ніяких утисків і хвороб від видимих ​​і невидимих, супротивні сили і ворога відлученого, від храму ізгненного лукавого духу відновлюється у раба Божа (ім'я річок) від усякої скверния і від вітрів Буян, і від води прийшли, всяких скорбот і хвороб і святим хрестом огороджена. На престолі сидить сам Ісус Христос, Син Божий, і святий Михаїл і Гавриїл архангели, Тихон преподобний, Макарій Унженский, Димитрій Ростовський - на прогоненіе з голови, ребер і всієї нутрощі, і тіла - водяної, великих болотних скорбот-недуг: ключова, струевой , і вітряна від вітрів. І молюся: віднесіть від раби Божої (ім'я річок) тишу і родимців, ревучі і отригучіе, головного і поветренного шибеника, денние і нічні переполохи, кам'яні хвороби, проноси, чиряки, коросту, сифіліс, і всякі скорботи і хвороби дванадцяти родовому-родимців і дванадцяти дружинам простоволоса, сім варто гора Фавор, на горі лежать скирти церковні, сами Пресвятої Богородиці, володарки, Володимирській, Казанської, Спаської та Оновлення в нове граді Єрусалимі, на лобному місці, і поновлюються, я, раба Божого (ім'я річок), тишу і родимців, стрегучіе, ревучі, снів дние, поветренние, водяні, денние і нічні переполохи і всякі скорботи і хвороби від супротівния сили при народженні місяці, при повному і при старому місцях, і повсякчас дня і ночі вижену. І ще ж я, раба Божого (ім'я річок), хрестом хрещуся, хрестом огороджена, хрестом Бога на допомогу покличу, хрестом диявола вижену, хрестом всякі скорботи, хвороби очищаю. Оспода, пом

Я читав що молитва "Отче Наш" вимовлена ​​навпаки має зовсім інше значення і звертається немає Богу.
Якщо хочете прочитайте її навпаки і побачите самі!

Толко не зовсім "по кожній позиції."

Dampeal пише:
цитата Я читав що молитва "Отче Наш" вимовлена ​​навпаки має зовсім інше значення і звертається немає Богу.
Якщо хочете прочитайте її навпаки і побачите самі!
Я читав. Нічого при цьому не відчув. Ніякого контакту з темною силою.
Однак поділюся маленьким випадком.
Нам з дівчиною моєї колишньої закортіло спалити освячені хрест та ікону (тільки без Охані і збурень, нахрена це нам. Роби те, що забажаєш, ось весь закон.) Так ось, іконку картонну згорнули в трубочку, тицяли туди запалений сірник - вона гасла всередині . Хрест дерев'яний вперто не займався. Тоді я, не тямлячи "Шан Ечто" напам'ять, почав просто повторювати "Йулімоп Ідопсог" (господи помилуй). Хрест відразу загорівся, згорів дотла разом з іконою.
Ось таку силу мають молитви, прочитані навпаки.
Я вважаю, що будь-яка християнська молитва, прочитана задом наперед, несе руйнівну силу.

А, що ви знаєте про Урі Геллер. де він і чим він займається?

lg-2ch пише:
цитата А, що ви знаєте про Урі Геллер, де він і чим він займається?

За тридцять років своєї фантастичною діяльності Урі Геллер зігнув зусиллям волі десятки тисяч металевих предметів, прочитав величезну кількість чужих думок і навіть один раз зупинив Біг Бен. Те, що він мільйонер, відомо всім. Хто він - великий екстрасенс або великий фокусник - як і раніше не знають навіть близькі друзі. Куди вже мені! Я просто провів з Геллер кілька годин, взяв інтерв'ю і помилувався на ложку, яку він зігнув персонально для мене легким рухом руки

Геллер з Джесконом відвідали синагогу -

Венера пише:
цитата Я тобі незавідую. ніби як не можна такі речі палити.
Хто сказав? Папа Римський? Ну, значить, йому і не можна, так як він прив'язав себе до хрюсовскому егрегор. А я не визнаю християнство, навіть ненавиджу, воно мене дратує своєю пафосністю і святенництво, тому їх егрегор = лярва до мене не має ніякого впливу. Він впливає тільки на тих, хто в нього вірить.

спасибі за інформацію
Лакшмі пише:
цитата Хто він - великий екстрасенс або великий фокусник - як і раніше не знають навіть близькі друзі. Куди вже мені!

але якщо він прочитав величезну кількість чужих думок, тоді він не фокусник. фокус не прочитасш думок.
Ще раз дякую.

Жарти не жарти але за не знання законів, відповідальність не знімається.


я приєднуюся до слів [b] Венери [/ b] і Твоєму роду я точно н заздрю.

Unforgiven пише:
цитата Молитва - це волання до всевишнього, твоє вираз поваги і по кожній позиції.
Молитва це доля рабів, халопов, нечтожеств, і плаксіїв.
Якщо є у вас ікони, зі всякими христами і Херста. одне гідне їм застосування - це спалити, а лудьше спустьть в парашу (бажано загальну). А якщо щось цінне, то продати ідіотам, які їх купують. Кроулі любив іспражніться на килимі, т.к вважав це своєю святинею. Святині зі святинями місце.

Asmodey пише: цитата Молитва це доля рабів, халопов, нечтожеств, і плаксіїв.
Чи не забагато Ви знаєте про молитву. Основну частину молитов становлять не прохання, а гімни. Те ж саме, що вимовляють при виклику тих же духів.

Asmodey пише:
цитата Молитва це доля рабів, халопов, нечтожеств, і плаксіїв.

Це дивлячись кому молишся.

Я ось молюся сам собі вранці і ввечері!

Asmodey пише:
цитата Кроулі любив іспражніться на килимі, т.к вважав це своєю святинею.

Я не зрозумів, а що він вважав святинею - килим або випорожнення?

Unforgiven пише:
цитата ***** Пісня Пресвятій Богородиці *****

Богородице Діво, радуйся, Благодатна Маріє, Господь з Тобою; благословенна Ти в дружинах і благославіть плід лона твого, яко Спаса народила еси душ наших.

Eto ne vse. dalshe vrode tak, jesli ne oshibajus '.


.
.
Dostoino jest 'jako voistinnu blazhite tja Bogoroditsu, prisnoblazhennuju i neporochnuju, i mater' Boga nashego. Chestneishuju heruvim i slavneishuju serafim, bez istlenia Boga slovo rozhdushuju, sushuju Bogoroditsu, tja velichajem.


Popravte jesli ja oshibsia gdeto v slovah.

Asmodey пише:
цитата Молитва це доля рабів, халопов, нечтожеств, і плаксіїв.
Якщо є у вас ікони, зі всякими христами і Херста. одне гідне їм застосування - це спалити, а лудьше спустьть в парашу (бажано загальну). А якщо щось цінне, то продати ідіотам, які їх купують. Кроулі любив іспражніться на килимі, т.к вважав це своєю святинею. Святині зі святинями місце.


Dlia takih kak vy, v biblii ochen 'horosho skazanno: "Po vere vashei i dano vam budet".
Vashi slova zadeli ja dumaju ne tol'ko menia, i proshu pozhalusta ne oskvernjat 'takim slovesnym ponosom veru i religiju drugih. Takoje otnoshenie i takie vyrazhenija prosto ne uvazhitel'no ko mnogim.

Ne prinimaite blizko k sertsu, ja ne pytajus 'vas zadet'.

Він уже більше тут не з'явиться. Будьте спокійні.

Astroman пише:
цитата Він вже більше тут не з'явиться. Будьте спокійні.

Etot chelovek obychnyi hanzha s ogromnym kompleksom nepolnotsennosti.
On napominajet mne, etogo greka kotoryi szheg / razrushil hram Artemidy, kotoryi byl samym bol'shim hramom vo vsei gretsii (V to vremia).
Etot urodets sdelal eto chtoby zapomlili ego na veka iz za etogo uzhasnogo dejanija. Posle ego kazni odnako v gretsii zapretili upominat 'ego voobshe, ni v razgovorah, ni v pisanii.
Vot tol'ko ne uveren kak ego zvali. Gerastrat? Napomni jesli pomnish.

Takoi zloi chelovek, eto pochti kopija poeta "Ivana Bezdomnogo" iz "Mastera i Margarity". Naverniaka pomnish glavu kogda on soobrazil chto Woland eto satana, kak bystro on pritsepil sebe ikonnu i vzial tserkovnuju svechu s soboi. Hotia poluchasom ran'she on sam vtiral samomu Wolandu chto Boga net i djavola tozhe net, i vse eto labuda. Tak vot on takzhe kak uvidit hotia by mel'kom prividenije ili voobshe chto nibud 'iz astral'nogo plana, to on pervym delom nachnet' krestitsia i chitat ' "Otche Nash".

Poprav 'menia jesli ja uzh slishkom zagibaju

Я не пам'ятаю ім'я тієї людини з Греції. І навіть не можу ніяк згадати ім'я вбивці Джона Леннона, який теж його вбив, щоб прославитися. (Хоча міг би знайти його ім'я в і-неті, але просто не хочеться.) Краще Я спеціально не буду пам'ятати людей, які вирішили "прославитися" подібним чином.

Щодо Бездомного. Бездомний насправді просто збожеволів, якщо не помиляюся, ось чого!


А щодо Асмодея. Ще одна жертва неправильно понятий "Книги Темряви" і філософії Алістера Кроулі. Той, хто йде шляхом Темряви, вважає всіх, хто йде поруч братами, а тих, хто не йде з ними - просто обрали іншу дорогу.

До "Книзі Темряви" сказано, що Істина одна, так шляхів до неї багато.

Da jego destvitel'no zvali Gerastrat. Kogda tot chuvak ubil Johna Lenona, vse tak i govorili chto u nego byl sindrom Gerastrata. To jest 'hotel voiti v istoriju sdelav kakojeto nizkoje dejanije.

Astroman пише:
цитата Щодо Бездомного. Бездомний насправді просто збожеволів, якщо не помиляюся, ось чого!

Net. pochemu? Bezdomnyi ugodil v psihushku, no on ne soshel s uma. Ved 'on deistvitel'no vstretil satanu. Prosto nikto neveril.

Astroman пише:
цитата А щодо Асмодея. Ще одна жертва неправильно понятий "Книги Темряви" і філософії Алістера Кроулі. Той, хто йде шляхом Темряви, вважає всіх, хто йде поруч братами, а тих, хто не йде з ними - просто обрали іншу дорогу.

Asmodey, iz etoi knigi odno nazvanije prochital. A jesli uzh sovsem kruto proshelsia, to parochku tsitat iz kontaksta vyrval.

Viridian пише:
цитата Net. pochemu? Bezdomnyi ugodil v psihushku, no on ne soshel s uma. Ved 'on deistvitel'no vstretil satanu. Prosto nikto neveril.

Як же? Іван Бездомний збожеволів! Він же реально розмовляв сам з собою! Йому всяка фігня ввижалася!

Ні, тут ви не зрозуміли, Іван Бездомний дійсно збожеволів!

Astroman пише:
цитата Ні, тут ви не зрозуміли, Іван Бездомний дійсно збожеволів!

Da i hren s nim, dorogoi moi Astroman! Rech nasha voobshe ne o nem byla

Не треба намагатися змагатися з Сатаною або з богом! (Сатана, по-моєму, від бога мало чим відрізняється.) ((((


Вся помилка всіх героїв "Майстра і Маргарити" - це невіра ні в те, ні в інше!

Astroman пише:
цитата Як же? Іван Бездомний збожеволів! Він же реально розмовляв сам з собою! Йому всяка фігня ввижалася!

Ні, тут ви не зрозуміли, Іван Бездомний дійсно збожеволів!
Ja kaneshna knigu nechital, no naskolka ja ponil po filmu on s uma neshadil.

Поступово. Він з глузду з'їхав поступово.

[Гермес Трісмегіс] [смарагдова скрижаль] [герметична магія] [вищий герметизм] [теургія] [тавматургія] [псіхургія] [класичний герметизм] [каббала] [таро] [астрологія] [алхімія] [г ерметіческая медицина] [гіпнотизм] [ магнетизм] [практичний герметизм] [телепатія] [телепсіхія] [телекінетія] [психометрія] [ясновидіння] [магнетизм] [прикладної герметизм] [хіромантія] [графологія] [физиогномика] [народний герметизм] [оракули] [сонники] [ворожіння] [травники]