Сім молитов про святість

Сім молитов про святість

photo - dominik R photography

«Нічого, крім пізнання Бога, як Святого, що не зробить нас святими. І як нам отримати це пізнання Бога, якщо не у внутрішній нашій кімнаті, нашому особистому місці молитви? Це абсолютно неможливо, якщо ми не виділимо час і не дозволимо святості Бога висвітлити нас ».

Всякий раз, коли Мойсей входив в присутність Господа, його обличчя сяяло: «Коли сходив Мойсей з гори Сінай, а обидві таблиці свідоцтва в руці у Мойсея при сході його з гори, що Мойсей не знав, що лице його стало променіти , що Бог говорив з ним »(Вих. 34:29). Його зовнішній вигляд перетворювався, так як він був зі святим Богом.

Погляд Бога, який висвітлює нас, коли ми зустрічаємося з Ним в нашій внутрішній кімнаті молитви, також здатний перетворити нас в Його святих учнів. Знаходження в присутності Бога змінює нас ... і чим більше часу ми проводимо з Ним, тим більше Він виправляє наше серце так, щоб наше життя відображала Ісуса всім навколо нас.

У міру того як я споглядаю таємницю Бога, яка висвітлює нас всій Своїй святістю, щоб ми могли відображати святість Ісуса Христа, я буквально вгризаються в кілька віршів Письма, які допоможуть нам молитовно просити, щоб Його святість була виявлена ​​в нас!

Обрано бути святими:

«Так як вибрав у Ньому Він нас перше заложення світу, щоб ми були святі й непорочні перед Ним у любові ...» (Еф. 1: 4)

Ми були обрані бути святими, перед заснуванням світу! Який дивний погляд в серці Бога. Він передбачав нас святими ще до того, як він створив нас в буття.

Молитва. Отче, яка дивовижна істина! Ти вибрав мене ще до того, як створив світ, бути святим і непорочним перед Тобою. Мені важко уявити, як сильно сумує Твоє серце від того, що Твій народ і я, в тому числі, так недбало поводимося з цим даром! Навчи мене більше розуміти, що значить бути обраним для цілей Твого Царства! Освіти мене, Святий Боже!

Сім молитов про святість

photo - Ahmed Bassuny photography

Покликані бути святими:

«Бо покликав нас Бог не на нечистість, але на освячення» (1 Сол. 4: 7)

Після того, як Бог обрав нас бути святими, Бог покликав нас шукати святості. Знаючи, що ми можемо безліч разів за день відобразити життя Ісуса в наших діях і в тому, що ми говоримо, Він продовжує закликати нас вибирати шлях святості. Наскільки ж добре ми відгукуємося на Його поклик?

Молитва. Праведний Боже, я схиляю своє серце в тузі за моїми грішним шляхах і мирським виборів. Ти покликав мене бути святим, і я не виконав Твого бажання щодо мене, бажання бути відокремленим для Твоїх цілей. Навчи мене чути Твій поклик! Освіти мене, Святий Боже!

Поклоніння Богу Святому:

«Дайте Господу славу імені Його; вклоніться Господу в препишній святині Його »(Пс. 28: 2)

«Дайте Господу славу імені Його. Візьміть дар, ідіть перед лице Його, вклоніться Господу в оздобах святині Його. »(1Пар.16: 29)

Для того, щоб глибше проникнути в перетворюючу роботу Бога, що робить нас Своїм святим народом, ми, перш за все, повинні зосередитися на славу нашого Отця, поклоняючись Йому в Його святості. Ми не можемо осягнути святість Бога в нашому житті, якщо ми не переночуємо під відкритим небом в Його Святому присутності.

Молитва. Отче, я благоговею перед Твоїм Святим величчю! Ти один гідний поклоніння і честі! Ти запрошуєш мене в Свою присутність, запрошуєш мене віддати себе в жертву, щоб ти міг перетворити мене Твоєї святістю. Хай засяє ж я Твоєї святістю, коли Ти перетворять мене в образ Твого Сина, Ісуса, щоб я міг бути живим відображенням Його сутності.

Сім молитов про святість

photo - Lens felicis

Будьте святі, бо Він Свят:

«Але, за прикладом того, хто покликав вас Святого, будьте й самі святі в усім вашім.» (1 Пет. 1: 15-16)

Святість не вибір - це веління з Писання! Ми не можемо в повній мірі виконати це веління, коли молитва є обов'язком, а не бажанням. Молитва - це відносини зі Святим! З Тим, хто бажає, щоб ми були святі, як і Він святий! Коли ми нехтуємо цими відносинами, ми не можемо підкорятися заклику бути святими і бути святими у всьому, що робимо.

Молитва. Святий Ізраїлів, підсиль моє бажання повністю пізнати Тебе, як і я повністю пізнаний Тобою. Прости мене за мою немолітвенность і думки про те, що сам можу прийти до святості, не шукаючи Твого особи. Покажи мені, що дійсно означає бути святим, як Ти святий! Освіти мене, Бог Святий!

Діліться в Його Святості:

«Ті карали нас за своїм уподобанням короткого часу Цей же - для користі, щоб ми стали учасниками Його святости. Усяка кара в теперішній час не здається потіхою, але смутком, але згодом для навчених нею приносить мирний плід праведности »(Євр. 12: 10-11)

Тому, багато хто з нас вважають, що скорботи і страждань слід уникати; тим не менш, Бог використовує їх, щоб очистити нас. Ми не можемо просто самовпевнено розраховувати на святість без очищення. Нашу мирську суєтність треба стримувати і перетворювати в благочестя. Тому, ми повинні вітати наші страждання як тренувальний майданчик для святості. В Захарії 13: 9 говориться: «І цю третю частину введу в вогонь, і розплавлю їх, як очищається срібло, і очищу їх, як випробовується оте золото буде Ймення Моє, і Я йому відповім і скажу:« Це народ Мій » , і вони скажуть: «Господь - Бог мій!» ». Якщо ми не хочемо пройти через вогонь, значить, ми не хочемо бути святими, як Він святий.

Молитва. Отче, якщо бути по-справжньому чесним, мені не подобається покарання, і я ніколи не вибрав би страждати, якщо б це залежало від мого егоїстичного бажання уникнути дискомфорту. Але я знаю, що якби ці речі не були частиною мого життєвого шляху, я б залишився швидше недосвідченим, неефективним віруючим, ніж став би очищеним послідовником Ісуса. Дай мені сили, щоб витримати Твоє з любові приходить до мене покарання, дай мені віру, щоб вірити, що Ти знаходишся у центрі моїх страждань і дух смиренний, щоб дозволити очищає вогню зробити свою роботу - зробити мене святим, як Ти святий. Освіти мене, Святий Боже!

Сім молитов про святість

photo - ErikShoot

Отак праведність є на Святості:

«Звільнившись від гріха, стали рабами праведности. Говорю я по-людському, через неміч вашого тіла. Бо як ви віддавали були члени ваші за рабів нечистоті і беззаконню на беззаконня, так тепер віддайте члени ваші за рабів праведности на освячення »(Рим. 6: 18-19)

Павло вказує нам! Ми «немічні в нашій плоті»! Ми повинні берегтися від нечестивих спілок з безбожною культурою навколо нас. Ісус звільнив нас від гріха і смерті; тим не менш, ми продовжуємо заплутується в темряві і, піддаючись спокусам, здавалося б, нешкідливих відволікань. Саме в молитві, союз з праведністю - міцний і цілий!

Молитва. Господи Ісусе, Ти звільнив мене від гріха, і правда Твоя стала моєю власною. Дай мені силу обрати святість над спокусами світу. Прибери тривогу з моєї душі, коли лукавий намагається відвернути мене від мети Твого Царства. Освіти мене, Боже Святий!

Здійснюючи Святиню:

«Отже, мої любі, мавши ці обітниці, очистимо себе від усякої скверни плоті і духу, здійснюючи святиню у Божім страху» (2 Кор. 7: 1)

Навіть в цей момент, кожен з нас, ймовірно, знає, як легко ми можемо зв'язатися з тим, що забруднює наше бажання бути святим народом. Ми не можемо ходити в чистоті серця, коли ми утримуємо темряву всередині себе.

Молитва. Святий Боже, покажи мені, як очистити себе від того, що забруднює моє тіло і дух! Бережи моє серце, і допоможи мені зосередити всього себе на красі Твоєї святості! Дай мені сили піти від зарозумілості моїх власних думок і дій, так щоб з кожним днем ​​я ставав більш схожим на Ісуса. Покажи мені, як прийти до більш досконалої святості. Освіти мене, Святий Боже!

Наш портал в Facebook:

У міру того як ми дозволяємо присутності Бога впливати на наше життя, Він перетворює нас зсередини. Святість Бога буде проявлятися в нас і через наше життя так, що наші особи дійсно будуть сяяти славою Христа.

A.У. Тозер все це підсумовує для нас: «Святість, як вчить Святе Письмо, не базується на знанні з нашого боку. Швидше, вона заснована на воскреслого Христа, що живе в нас і змінює нас у Своє подобу ».

Підписуйтесь на наш канал в Telegram - @ieshuaorg

Схожі статті