У 28 ісус Христос говорить про друге пришестя або про своє вознесіння на небо

Істинно кажу вам, що деякі з тут-які не зазнають смерті, аж поки не побачать Сина Людського, що йде в Царстві Своїм.


Щоб зрозуміти, про що говорив Ісус, потрібно, по-перше, зрозуміти контекст, по-друге, з'ясувати, що можуть означати слова "прийдешній в Царстві Своїм".

Далі ми читаємо:

1 А через шість день забирає Ісус Петра, Якова та Івана, брата його, і возвів їх на гору високу одних,

2 І Він перед ними переобразився: обличчя Його, як сонце, а одежа Його стала біла, як світло.

3 І ось з'явились до них Мойсей та Ілля, і розмовляли із Ним.

4 І озвався Петро сказав Ісусові: Господи! добре нам тут бути; якщо хочеш, зробимо тут три намети: Тобі один, і одне для Мойсея, і одне для Іллі.

5 Як він ще говорив, ось хмара ясна заслонила їх, і ось голос із хмари: Це Син Мій Улюблений, що Його Я вподобав; Його слухайте.

6 І, почувши, попадали учні долілиць, і полякалися.

7 А Ісус підійшов, доторкнувся до них і промовив: Уставайте й не бійтесь.

8 Звівши ж очі свої, нікого вони не побачили, окрім Самого Ісуса.

Ясно видно, що після сказаних Ісусом слів про те, що деякі з присутніх побачать Його прийдешнім в Царстві, пройшло кілька днів, після чого Він взяв з собою трьох з учнів на гору, де відбулося велике дійство: Ісус засяяв, до Нього підійшли великі мужі віри Ілія і Мойсей і розмовляли з Ним, зійшло хмара з неба і, нарешті, пролунав голос небесного Отця. Що це означало для учнів? Що це була за подія і як його назвати?

Що являє собою Царство Христа? Це престол і панування Отця, Ісуса і Духа Святого. У цьому царстві живуть ангели і люди, які увірували в Христа, взяли Його жертву і будуть перетворені в Його славний образ.

На горі ми якраз і знаходимо явище цього царства на деякий час для трьох учнів, щоб вони згодом, після воскресіння і вознесіння Ісуса на небо, могли розповідати іншим, як добре в цьому царстві.

Отже, Мойсей та Ілля символізують собою всіх викуплених, які будуть в Царстві Христа: Мойсей - відроджених з мертвих, Ілля - тих, хто не помре, але буде жити в останнім часом і стане свідком Другого Пришестя нашого Спасителя.

В хмарі була прихована слава Божа і Його ангелів.

На учнів напав страх, що часто є свідченням зішестя Духа Святого. Це побожний страх, від якого не хочеться бігти, але який приємний настільки, що учні просять Ісуса поставити три намети для Нього, Іллі та Мойсея, щоб їм, учням, назавжди залишитися в цій дивовижній атмосфері Божественної любові, яку вони відчули на собі, коли дух Божий торкнувся їх.

З усього цього можна зробити висновок, що Ісус виконав Свою обіцянку про те, що деякі не побачать Царства Його і Його Самого, через кілька днів. І свідками того стали Петро, ​​Яків та Іван.

Нехай добрий Господь допоможе нам стати свідками Його слави і спадкоємцями Його Царства!

З повагою Руслан.

Всі додані Вами матеріали відображаються як на Вашій сторінці, так і в загальному каталозі матеріалів сайту та інших тематичних сайтах групи. і містять посилання на сторінку що додав їх користувача, забезпечуючи додаткові переходи на Вашу сторінку.

На відміну від свого попередника сайт 7DA.TV задуманий, як міжнародний, з можливістю вибору, як мови інтерфейсу, так і мови матеріалів сторінок. На даний момент даний функціонал розробляється і частково вже доступний користувачам.

В цілому, інтерфейс сайту інтуїтивно зрозумілий і, сподіваємося, не зажадає докладних роз'яснень, щоб освоїти і оцінити його можливості. Оскільки проект знаходиться в постійному розвитку, будемо вдячні за будь-які Ваші зауваження. поради та допомогу.

Додати церква в базу сайту може будь-який член церкви Адвентистів Сьомого дня, пройшов реєстрацію на нашому сайті. Тепер Ваша церква не просто виявляється в списку Церков, але отримує сторінку в соцмережі. Окремі Люди і Місії на самозабезпеченні також отримують свої сторінки. Тут розміщується інформація про їх поточної і планованої діяльності і багато ін.

Додавання місії на самозабезпеченні

Додати місіонерське підприємство в базу сайту може будь-який член церкви Адвентистів Сьомого дня. Ваша місія не просто виявляється в списку, але отримує сторінку в соцмережі, де можна публікувати інформацію про її діяльність, проекти, плани і т.д.

Додати новини в базу може будь-який член церкви Адвентистів Сьомого дня, зареєстрований на сайті.

Для зв'язку з техподдержкой використовуйте месенджер «Support», розташований в нижній частині сайту.