Жінка, хворою на кровотечу була - пророк ти бі Джошуа

Те, що ви отримуєте від Бога приходить як результат вашої активної досягнення і взяття Божих обітниць

«Одна жінка, яка страждала кровотечею дванадцять років, багато натерпілася від багатьох лікарів, і витратила все, що було у ній, та ніякої користі, але прийшла ще до гіршого, - почувши про Ісуса, підійшла через натовп іззаду, і доторкнулась до одягу його, бо говорила: якщо хоча доторкнусь до одежі його, то одужаю ». МАРКА 5: 25-28

Жінка, яка страждала кровотеча доторкнулась до краю одежі Ісуса. Але вона була не просто людиною, коснувшимся краю Його одягу. Це був дотик, народжене вірою. Вона доторкнулась до краю Його одягу, що б привернути увагу Ісуса, не увага людей. Вона була там не для того, що б спокусити Ісуса.

Безумовно, вона мала бачення, відоме їй одній, бо вона сказала: «Якщо я тільки зможу доторкнутися Його одягу, я зцілюся», і вона дійсно зцілилася.

У чому ваше бачення? Моє бачення каже: «Якщо я зможу торкнутися Ісуса, я зцілюся. Якщо я зможу послухатися Його Слову, мені буде добре ».

  • Ісус настільки близький до вас, як ВІН був близький до жінки, що страждала кровотечею. Жінка з кровоте5ченіем хотіла прийти до Ісуса і також, проявила свою віру. Прямо зараз, покажіть вашу віру; покажіть свою віру. Якщо вашої віри недостатньо, ви повинні просити Його про більше.
  • Якщо вашої віри мало прямо зараз, прийміть, в могутнє ім'я Ісуса Христа!
  • Вас не потрібно дивитися всередину себе і бачити, скільки віри у вас є. Від вас вимагається дивитися на Ісуса. Дивіться на Ісуса через Його Слово.
  • Ваша здатність вірити в Ісуса як Цілителя, як Спасителя - починає зростати, в ім'я Його святе!
  • Господь Ісус, збільш їх здатність вірити! В Твоє могутнє ім'я.

ПИТАННЯ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ

  1. Біблія говорить в МАРКА 5:30, «У той же час Ісус, відчувши Сам у Собі, що вийшла з Нього сила». Коли жінка доторкнулась до краю Його одягу, що вона зазнала?
  2. Будучи вигнанкою, з якою опозицією на ваш погляд зіткнулася ця жінка, на її шляху до Ісуса?
  3. Чи шукаєте ви Ісуса через свого бачення. Або просто тому, що ви бачите, як інші це роблять?
  4. Так як ніколи не було відома практика, таким чином, стосуватися краю одягу Ісуса, що ж тоді породила цю ідею? Чому жінка не думала, що Ісус образиться, тому, що так ніхто не робив рані?

ДЛЯ ПОДАЛЬШОГО ЧИТАННЯ

ЛУКИ 8: 43-48
Матвія 9:29
ЛУКИ 17:19
ЛУКИ 18:42
ЄВРЕЯМ 11: 6

РОЗДУМИ І сповідання

  • «Ваша віра важлива; Я маю на увазі, що ваше щире бажання також має значення ». Ісая 1:19
  • «Ви не зможете отримати те, що ви не бажаєте отримати». Осія 6: 3
  • «Я вірю - в цьому моя зв'язок з Богом». Римляни 10: 6-10
  • «Як віра фокусується на Бога, сумнів». МАРКА 5:28
  • «Віра означає наше рух до Бога». МАРКА 5: 25-27

Портал «Благословення Батька» (www.imbf.org)