Змова на пильні очі

«Я і моя сестра Ася - близнюки. Ми дуже схожі один на одного, але і всі болячки у нас теж однакові. Сім років тому Ася стала скаржитися на очі: у неї стрімко погіршувався зір. А через деякий час і я стала погано бачити.

Нещодавно я помітила, що моя сестра більше не одягає окуляри. Я здивувалася й запитала її, в чому справа. Тоді я дізналася, що вона Вам написала лист і Ви надіслали їй змову, прочитавши який вона позбулася проблеми із зором.

Я попросила її навчити мене цієї змови, але вона цього робити не стала: сказала, що не знає, чи можна про таке іншим розповідати, і порадила мені Вам написати.

Ася завжди вважала мене глазлівой, хоча я з цим не згодна. Коротше кажучи, саме тому вона відразу не розповіла мені про Вашому листі. Дуже Вас прошу навчити мене того ж змови, який Ви надіслали моїй сестрі. Заранее спасибо, я дуже Вас люблю, Люда ».

Щоб покращився зір, спочатку прочитайте молитву, а потім три рази поспіль особливий змова.

О, святі угодники Боже, Киприане зі Юстин! Подвигом добрим підв'язати на землі піднеслися єси на Небесах вінці правди, їх же приготував є Господь всім, хто любить Його. Тим же, що дивилася на святі Ваша образи, ми тішимося ради преславне скончание проживання Вашого і шануємо святу пам'ять Вашу. Ви ж, стоячи перед Престолом Божим, зрозумійте моління наші і до Всемилостивого Бога принесіть їх, про їжака вибачте нам всяке прогрішення і допомоги нам стати противу хитрощів диявольських та ізбавльшеся від скорботи, хвороби. бід і напастей і всякого тайнаго зла. Благочестиво і праведно поживемо в нинішньому веце і сподобилися заступництвом Вашим, аще і недостойних есми бачити благі на землі живих, прославляючи Єдиного у Святих Своїх славімаго Бога, Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Йшов старий сліпець по дорозі,

Упав сук з дуба йому під ноги.

Як від сухої гілки немає плоду

І не ходять до сухого струмка по воду,

У темряві не видно руди,

Так у раби Божої (ім'я) немає сліпоти.

Господи, допоможи, Господи, повтори:

Як в ночі не видно руди,

У безголового півня голови,

Так би і у раби Божої (ім'я) не було сліпоти.

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.

Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Схожі статті