Гостьова книга, повний православний молитвослов

Добрий вечір, батюшка! У мене така ситуація. мені 28 років у нас з чоловіком два синочка і дві донечки. Місяць тому я захворіла. пролежала в лікарні і так з цього часу у мене кожен день різні болі. по всьому тілу, сил зовсім ністало. Я молюся постійно. в мені прям якийсь страх сидить. Я ось що хотіла у вас запитати, до жінки я їздила лікуватися. вона мені сказала що потрібно 3 рази до неї приїхати. енергіі мене зарежает ну і що мені дуже багато заздрять тому і вболіваю. Я вже два рази була у неї. і боюся а якщо я не приїду в третій раз що-небудь наговорить на мене. Щось я зовсім заплуталася, допоможіть мені. порадьте. пожалуйсто.

Вам потрібно сповідатися, причаститися і пособороваться (Соборування - спеціальне Таїнство для болящих).

Не їздіть більше до врачевательнице. Вона не допомогла Вам і допомогти не може.

Привіт, батюшка!
Порадьте, будь ласка, як бути моїй мамі: у неї на роботі співробітниця перенесла важку операцію на головному мозку (у неї онкологія), вже третя за рахунком. Лікарі сказали, що операція пройшла дуже вдало, але тепер необхідно пройти хіміотерапію. Грошей у її колеги на ліки немає (там потрібно дуже велика сума). Моя мама дуже хоче їй допомогти, так як її колега - молода жінка з двома дітьми. Батюшка, що робити в такій ситуації? Чи можна взяти кредит або давати посильну допомогу (але це зовсім небагато)?
Спаси Господи!

Допоможи Господи в добрій справі Вашій мамі!

Надайте потребує посильну допомогу і організуйте збір серед знайомих і друзів.
З молитвою і зусиллями Господь допоможе зібрати необхідну суму.

Привіт, отець Георгій! Звертаюся до Вас і Ваших молитвах вже не перший раз, велике спасибі, за те що не залишаєте наші листи і прохання без уваги. Я дуже прошу вас помолитися за мою дочку Любов, яка залишилася счас одна без чоловіка, він залишив її і дитину, якій тільки 1год і 5 мес.Она студентка, вчитися на заочному факультеті в університеті і виховує сина.Ми з чоловіком її підтримуємо як можемо , як можу (своїми словами) молюся за нее.Но дуже хочу побажати їй зустріти гідного чоловіка, який полюбить її і її сина. Помоліться, будь ласка, за мою дочку, щоб все у неї в житті склалося.
З великою вдячністю і повагою раба Божого Ірина.

Буду молитися за Вашу дочку Любов і її дитини про структуру їх долі!

Шановний отець Георгій! Скажіть, будь ласка, звернення до психоаналітика - це гріх чи ні? Я відчуваю себе дуже погано, не можу знайти собі місця, все дратує. Робити нічого не хочу, сплю без міри, встаю тільки коли приходять зі школи діти і чоловік з роботи. Я починаю себе ненавидіти, але хіба це добре? Намагаюся молитися, але думки блукають, не можу зосередитися.
Дуже хочу бути активною, діяльною, веселою, але нічого не роблю для подолання себе. Якщо можливо, якщо дозволить час, помоліться про Зінаїді. До чого віднести мій "недуга" не знаю.

Звернення до психоаналітика не гріх. Існує багато хороших православних психоаналітиків, наприклад ttp: //metanoia.msdm.ru/

Буду за Вас молитися.

Привіт, отець Георгій! Мені зараз дуже важко, я інвалід і самостійно дістатися до церкви не можу, хоча восени знайшла можливість сповідатися і причаститися. Але проблема в тому, що чоловік у мене нехрещених і заперечує віру - звідси величезна кількість проблем і у нього самого і у нас з сином. Син коливається, не може зміцнитися у вірі, хоча читає молитви (потай від батька), боїться конфлікту з батьком, останнім часом часто сумний, нічого не хоче робити. Порадьте, батюшка, як себе вести, як допомогти чоловікові і синові? Помоліться за чоловіка мого Олега і сина Микиту! Слава Богу за все!

Служіть Господу як можете, моліться за чоловіка і не доводьте до конфлікту.

Дай Бог синові зміцнитися у вірі!

Схожі статті