Грошові змови в різдвяний святвечір

Багато хто вірить, що бажання, загадані напередодні Нового Року та Різдва, неодмінно збудуться. Треба лише набратися терпіння. Однак наші предки вважали інакше. Вони знали і використовували магічні обряди, здатні привернути удачу, примножити багатство, досягти успіху в справах. Ці нехитрі змови збереглися і досі працюють.

Грошовий змову в Різдвяний святвечір (напередодні Різдва)

Увечері напередодні Різдва дочекайтеся першої зірки, погасіть весь світ в будинку і на кожному вікні запаліть по свічці. Станьте біля східного вікна і прочитайте з папірця змову на Різдво:

Слава Богу, слава Христу! Ангели, славте, самі знаєте: Христос народився, Ірод обурився, Юда повісився, світ звеселився. Слава Господня навіки стоїть, не ламається, а мені сєрєбряна гріш додається. Господи, славлю Різдво Твоє! Буди благословенний день і годину, в онь же Господь мій Ісус Христос мене заради народився, розп'яття зазнає і смертю постраждала. О Господи Ісусе Христе, Сину Божий, в годину смерті моєї прийми раба Твого, в мандрівці суще, молитвами Пречистої Твоєї Матері і всіх святих Твоїх, яко благословен єси на віки віків. Амінь.

Після змови на Різдво папірець підпаліть від свічки, киньте на блюдце. Папірець повинна прогоріти повністю. Попелом натріть три срібні монети, і весь рік носите їх з собою в гаманці, що не розмінюючи.

Грошові змови в різдвяний святвечір

Цей обряд роблять в Різдвяний Святвечір.

У новий квітковий горщик насипати його доверху землею, а навколо запаліть 3 великих зелених свічки.

Потім, водячи вказівним пальцем по годинникової стрілки по краю горщика, прочитавши «Отче наш», а потім 3 рази змову:

«Як дванадцять місяців дзвенять, Так би дзвеніли і гриміли гаманці У раба Божого (ім'я). Як дванадцять разів півні співають, Так дванадцять зорь гроші зберігають, І дванадцять разів про себе говорять: Гроші до грошей, гаманці до гаманців, Все моє при мені і все гроші до мене ».

Горщик поставте на чільне місце, свічки повинні догоріти за 12 днів.

Змова на перебування грошей

Хочу поділитися ще одним ритуалом залучення грошей. У Різдвяну ніч, коли в церкві йде літургія, потрібно при собі мати три монети однакового номіналу тобто або два рубля або п'ять або десять і т.д. будь-які три однакові гроші. Біля входу є ящик для пожертвувань, куди люди жертвують свої гроші на благодійність. Ось туди ви і будете кидати свої монетки по одній і примовляючи такі слова:

"Кому церква не Мати, тому Я не Отець, Гроші самі течіть до мене під вінець. Я сказала (ал)"

Гроші стануть у вас з'являтися буквально з нічого, самі по собі.

Схожі статті