любовна езотерика

любовна езотерика

Колись я була безтурботною, яка вірить в чудеса молодою дівчиною. Я і зараз не стара - тільки наближаюся до тридцяти.

Пройшов рік або два, я точно не пам'ятаю, і я зустріла свою любов. Він відповідав всім моїм побажанням, але він був одружений. У них вже була дитина, і його дружина завагітніла другим. Ніякої взаємності я від цієї людини не дочекалася. У мене дійсно було до нього прекрасне ispovedi.com світле, навіть кілька фантастичне відчуття, як мені здалося. Я відчувала єдність з цією людиною, як ніби ми одне нероздільне ціле. І з'єднують нас наші серця. Я зустрічалася з ним лише кілька разів по роботі, але коли він йшов і кожен його відхід здавався останнім і назавжди, то я починала відчувати біль в серці. Ніби й не в фізичному, а в духовному серці. Я літала в хмарах, якщо десь зустрічалася з ним, просто в магазині, раділа і постійно думала про нього. І робила спроби зблизитися з ним.

Потім я поїхала в інше місто. Довго і важко забувала цю людину, але з'явилися інші захоплення. Єдина різниця була в почуттях: ні до кого більше я не відчувала таких сильних почуттів. Ні з ким іншим моя доля так і не склалася. Я часто згадувала свою першу любов.

Моє захоплення книгами тривало, в тому числі я черпала інформацію з інтернету. У підсумку я почала припускати, що зустрілася колись зі своєю єдиною любов'ю, зі своїм блізнецовим полум'ям. Що це мій самий ispovedi.com кращий варіант, і я повинна ще раз спробувати поговорити з ним. І ось що сталося далі.

Як то я вирішила піти до церкви, у мене було пригнічений стан. Я купила там нерукотворний образ Христа і образ Богородиці. Підійшовши до Вівтаря, я помолилася спочатку Богородиці, просячи допомоги в свою проблему, а потім інтуїтивно відчула, що потрібно звернутися до Христа. І я помолилася тієї молитвою, яка була на нерукотворний образ. Я просила Ісуса допомогти мені, і говорила, що якщо ти не допоможеш мені, то я точно піду в монастир. Повернувшись додому я теж помолилася Христу і все дивилася на його образ. Мені захотілося повісити цей образ на стіну. І коли я забила гвоздик, і просто сиділа поруч з образом, то в мою голову почав надходити текст повідомлення. В моїй душі вже була віра в те, що таким способом можна спілкуватися навіть з Богом, так як читала «Бесіди з Богом» Н.Д. Уолша. І всім серцем повірила, що це зі мною говорить Ісус. Але я не змогла усвідомити тоді сказане ispovedi.com ім. Мені хотілося вірити, що він допоможе мені знайти те, що я хочу. І останнє що я почула від нього, що я повинна молитися. І я молилася кожен день. Я вірила і сподівалася, що ми з моїм коханим будемо разом. Що все складно, але з Богом все можливо.

Я приставала до нього в інтернеті, поки в розмова не встряла його дружина. Я почала усвідомлювати, що все йде неправильно, і я повинна зупинитися. Тільки зупинитися для мене було складно. Виявляється, тут була якась психологічна проблема на грунті цієї любові. Прямо розумове божевілля. І мені хтось повинен був сказати, що все у тебе ще попереду. Все може бути добре і без цієї людини і навіть взагалі без чоловічої любові. У підсумку в інтернеті я стала спілкуватися з якимось чоловіком, я не вірила в те, що він розповідав про себе. Я у всіх бачила свого коханого, мені потрібен був тільки він. Він вислуховував весь мій марення, який я йому говорила, і своїм позитивом вивів мене з депресивного стану. Я ispovedi.com навіть хотіла почати зустрічатися з ним, але потім з'ясувалося, що він сидів, що йому 50, у нього двоє дітей і взагалі він сам якийсь неадекватний. Поїздка в курортне місто остаточно запалила в мені вогник жаги до життя, і все незабаром нормалізувався.

Тепер я згадую це захоплення як відхилення у власній психіці, але я не звинувачую в цьому нікого, вважаючи, що так я відпрацювала власну карму. Що я заслужено постраждала. І потім я знайшла іншу інформацію про близнецового Полум'я, більш свіжу, і вона більше відповідає дійсності. Немає ніякого єдиного і ніколи не було, все потрібно розуміти зовсім не так. І потрібно думати не про себе в першу чергу, а про щастя інших людей, слідуючи заповіді «Не чини перелюбу».

Веселі новорічні вистави, організовані святковим агентством «Сьома веселка». зроблять свято незабутнім не тільки для дітей, а й для дорослих.

Схожі статті