Вичитку, вигнання бісів, вигнання диявола, біси, одержимість

Подробиці про вичитку

Бажано, вичитку (вигнання бісів, вигнання диявола) зробити, якщо Ви або ваші близькі ходили до всяких бабусям, дідусям, дядькам, тіткам, екстрасенсів, психологам і т д. За "допомогою" і у Вас, раптом, все налагодилося (повірте, це тимчасово ). Або все стало ще гірше. В кінцевому підсумку за все ці пригоди доведеться розплачуватися Вам або вашим дітям.

Особливо, вичитку (вигнання бісів, вигнання диявола) потрібно робити, якщо хто - то думає або одержимий думкою, що у нього все просто чудово і він найрозумніший, мудрий і добрий чоловік у всесвіті. І вважає, що нічого поганого він не зробив.

Багато ходять в храм для "галочки", сповідаються рідко, причащаються ще рідше. Пости, пісні дні не дотримуються, багато хто живе в блуді (не зареєстровані в ЗАГСі і не повінчані). Дуже багато абортів робиться (називають тепер це чищенням, щоб совість не мучила) і т д. Беремо приклад, наслідуємо "зірок" естради, кіно, бізнесу і т д. Але мало хто намагається жити так, як Іоан Кронштадтський, Батюшка Серафим, Блаженна Ксенія Петербурзька і багато інших святі угодники Божі. Все боїмося втратити те, що маємо, матеріальне, забувши про найдорожче, що у нас є - нашу душу. У нас Бога все менше і менше. Своїми вчинками ми все частіше і частіше Його зраджуємо. Гріх за гріх вже не вважаємо і все "якаем" я я я, вище всіх себе ставимо. Ось біси і селяться в усіх, в кого Бога немає і хто вірою слабкий. Але ж сповідь, причастя і молитва - це захист від бісів, дурних і неправильних вчинків.


  • Свято - Троїцька Сергієва Лавра
Батько Герман здійснює Чин вигнання злих духів (вигнання бісів, вигнання диявола, вичитку) в Надбрамному храмі Різдва св. Іоанна Предтечі (праворуч від входу, як увійшли в Лавру). У п'ятницю, суботу, неділю, крім двунадесятих свят, о 14:30. Тел. 8 (4965) 47-36-45 / дзвонити краще вдень і дізнаватися все заздалегідь. Якщо дадуть якусь - то "дурість" - передзвоніть на наступний день або через день.

Якщо хто з дітьми приїхав, і діти біснуваті, і Вас попросили піти, то нехай один з батьків йде на службу, а інший стоїть внизу і чекає помазання, прікладованія до хреста і окрапленія святою водою. Хто збереться їхати з дітьми, постарайтеся дізнатися, коли буде служба, не в самій Лаврі, а в храмі Петра і Павла. Там є окрема кімнатка, з дітьми там зручніше.

Кажуть, до батька Герману краще, він сильніше. Хто поїде в Шугарова, в цьому немає нічого поганого. Шугарова - це Шугарова, а Лавра - це все - таки Лавра. Але в Шугарова все в точності навпаки. Люди все набагато терплячі, щоб не відбувалося. Ставляться до всього з розумінням. Також в Шугарова чому - то не люблять слово вичитку. Запитайте, коли буде вичитку, скажуть, що це Вам в Лавру потрібно до Отця Герману. Тому В Шугарова прийнято говорити. а коли батюшака Понтелеймон лікувати буде. З чим це пов'язано, сказати складно. Знову ж таки, особисто до батюшки Панелеймону це не відноситься.

  • Спочатку ранкові молитви (хоча б початкові)
  • Далі - три рази Святому Животворящого Хреста
  • Далі - три рази Святому Трифону
  • Далі три рази 26 псалом

Перед самим виходом з дому перехрестите три рази себе і дорогу, по якій зберетеся їхати або йти. (Господи, спаси і сохрани. Господи захисти. Господи благослови.) З поклоном. Уклін земний після кожного хреста. Робіть усе спокійно, не поспішаючи. Хреститися потрібно так само, не просто раз два три ... А спокійно, смиренно, c вірою, торкаючись себе.

Блаженна Пелагія Рязанська говорила, що при правильному складанні пальців з них виходить вогонь! І коли ми наносимо на себе хресне знамення, то благодатний вогонь обпалює, освячує і очищує наше тіло. Кров, що подається серцем, проходить через вогненний хрест і тому очищається від усього поганого і страшного - все згорає! Тому, чим більше ми хрестимося, говорила Пелагія, тим чистіше кров, тим вище розум, тим ближче до Бога, тим швидше доходить наша молитва до Господа. У цьому значення Хреста! А адже багато хто не знає.

Одного разу був випадок, коли слепенькая Пелагія стала хреститися і дещо не донесла руку до плечового суглоба, а потрапила в ямку, то, і каялася вона потім дуже сильно! Казала, що більшість священства цього не розуміють, за що і підуть в пекло! Хрест - є символ перемоги над дияволом! І не тільки.

В дорозі Будьте обережні і уважні.

Молитви від ворогів, чаклунів, магів, екстрасенсів і всякої нечисті


Крім усього того що написано вище (щоденні молитви, сповідь, причастя, пост)

Читати молитви (хоча б цей мінімум). Далі в щоденний мінімум має входити - правило Серафима Саровського
  • Молитва Чесний Хрест
  • блаженної Матрони
  • Священномученику Кіпріану і мучениці Іустині
  • Святому мученику Трифону
  • Молитва проти антихриста

В ідеальному варіанті (або якщо погано так, що далі здається - гірше бути не може)

Поїдьте до Матрони Московської (можна до могили на кладовищі, там народу поменше. Знаходиться на м. Тульська, перший вагон з центру. Далі пішки в сторону Даниловського кладовища приблизно 10 хвилин). Пускати на кладовищі починають приблизно з 10:00 до 18:00 години. Але можна і в будь-який час доби. Охорона ставиться з розумінням, якщо з ними спокійно поговорити і все пояснити. Головне, щоб при розмові не було начальства і сторонніх.

Якщо у кого з дітьми що не так, поїдьте в Чебаркуль до того юнака так В'ячеславу. Подивитися фільм Русский Ангел - юнак В'ячеслав

  • Псалтир (псалми) - 50/2/3/24/26/37/41/49/53/58/63/67/139
  • Далі - Молитва Чесний Хрест
  • Далі - Архангела Михаїла
  • Далі - Святому мученику Трифону
  • Далі - Блаженної Матрони
  • Далі - Священномученика Кіпріану і мучениці Іустині
  • Далі - Преподобної Марії Єгипетської
  • Далі - Пресвятої Богородиці перед іконами Божої Матері "Покрова Пресвятої Богородиці"
  • Далі - псалми 90/102 /
  • Далі - Молитва проти антихриста
  • Далі - обов'язково 1 - 2 рази на місяць (можна і частіше, після того, як прочитаєте псалми і молитви), освячувати святою водою приміщення, де живете і проводите багато часу. Якщо немає можливості попросити освятити батюшку, то можна і самим (за умови, якщо часто причащаєтеся, сповідаєтеся і т д) з молитвами Чесний Хрест - так воскресне Бог і розвіються вороги його ... і Отче Наш. Освячувати з вірою і впевненістю. І нічого не бійтеся. Коли будете освячувати святою водою, будьте обережні з електроприладами і розетками. Робіть все розумно і акуратно.

Завантажити все молитви можна тут

Схожі статті