Змови на трави, дерево і каміння (заговорені талісмани, або обереги)

Змови на трави, дерево і каміння (заговорені талісмани, або обереги)

Ці змови надають захисну силу різного роду предметів. Після заговаривания ці предмети стають захисними талісманами, або оберегами. Наговорювати на предмети потрібно в прикордонне час в прикордонному місці: в полудень або опівночі; на порозі, на перехресті доріг, на межі, між воротними стовпами. Предмети повинні лежати на полотняній тряпочку; на кожен предмет змову налічується 12 разів. Якщо предмет призначається для оберега, який потрібно ховати, то його після того, як ви зробили наклеп, ніхто не повинен бачити, інакше він втратить силу.

Змова на залізні предмети (цвяхи, підкови, шпильки, голки, шайби, гайки і т. Д.)

Бог створив землю, з землі створив Адама і Єву. Земля прорости трави, дерева і всякий хлібний колос. Земля народила залізо. Залізо, залізо, нам земля мати, я твій брат. Захисти мене, залізо, від будь-якої людини лиха, від якого очі поганого, від ябедників, від пліткарів, від наветніков, від наклепників, щоб вони мовчали, на мене наклепу не зводите, оком не зурочили, Заушье НЕ заушнічалі, ніякої шкоди не чинили. А якщо будуть лагодити, ти, залізо, в заступ заступи, забий їм зуби, проколи їм очі, терзай їм язики, закуй їм руки. Амінь.

Змова на дзвін

Ця змова налічується на дзвіночок, який вішається над дверима. Дзвіночок потрібно повісити так, щоб він дзвонив щоразу, коли двері відкривають. Можливо наговорити цю змову на «музику вітру» - підвісний пристрій з металевими трубками, яке іноді вішають при вході. Звук наговореної дзвіночка відганяє всяку порчу, навіть якщо хтось спеціально хоче зіпсувати вас або ваш будинок.

Наклеп на дзеркало від нечистого на руку людини, який, прийшовши в будинок, виглядає, де що погано лежить

Ця змова налічується на невеличке дзеркальце, яке потрібно повісити над вхідними дверима.

Змова на одяг

Ця змова налічується на той одяг, в якій людина поїде в дорогу, або піде на важливу справу. Матері начитують цю змову на одяг дитини, наприклад, коли той йде складати іспит. Змова читається з вечора, після чого до одягу не повинен торкатися стороння людина. Одяг повинен бути чиста.

Першим разком, Божим часкі. Господу Богу помолюся, у Господа Бога захисту попрошу. Осторонь татарської є сирої темний ліс, за лісом поле, за полем річка, в Заріччі гора, на горі стоїть корчма, в тій корчмі сидить жидівка, зелено вино наливає, хрещений народ отруює. Хто її вина вип'є, той ногами слабшає, розумом хілеет, світу білого не бачить, батька-матір не впізнає. Тільки один добрий молодець п'є, не слабшає, ні хілеет, тільки силою багатіє. На ньому щит свинцевий, на ньому кольчужка мідна, на ньому покрив залізний, на ньому шолом кам'яний, на ньому рукавиці сталеві, на ньому ногавиці чавунні. Якої шкоди на себе ні приймає, нічого йому не буває, ні від татарина, ні від турка, ні від Німчур, ні від черкеса, ні від мордвин, ні від яких мов і супостатів. Заговорюю, замовляю твою одежу, нехай буде вона міцніше свинцю, сильніше міді, твердіше каменю, жорсткіше заліза, гостріше стали, важче чавуну. Ті слова мої тричі Амін заамініваю: амінь, амінь, амінь; трьома ключами замикаю, ключі в окиян-море кидаю, під бел-горючий камінь. Доки море не висохне, бел-горючий камінь в піски чи не розсиплеться, до тих пір ключі з дна моря ніхто не дістане, слова мої перед Тобою не розімкне. Амінь.

Змова на траву

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Благослови, Господи, слово мовити, мову замовити, змова заговорити, траву цю наговорити. Дай, Господи, сили слухняні моєму, а траві цього Твого Святого Духа, всі напасті, всі недуги, все злі помисли відганяє і податки бісів припиняє. Ішла Божа Матір через долину юдейської, виходила до річки Йордану й заходила на срібний міст. На тому мосту стоять три старця святі, несуть три ковчега золоті. В одному ковчезі земля, в іншому ковчезі вода, в третьому ковчезі трава. Брала Пресвята Богородиця третій ковчег, покривала Покровом своїм святим, і сповнилася та трава Духом Святим. Мати Пресвята Богородиця! Крій цю траву, наповни її Духом Святим, нехай буде мені в оборону і городу, від усякого лиха і супостата, від змія вогняного, від духу нечистого прікослівого, від бісів полуденних, вночі, денних, ранкових, вечірніх, часових і хвилинних. Влаштуй, Господи, утверди, Господи, зміцни, Господи, цю траву і дай їй силу проганяти всяке зло і всяку капость, шкода і напасти. А щоб до цієї траві не наближатися ніяке лихо, і до того, хто її носить, не приставав б ніякої шкоди і ніякої шкоди. Завжди, нині і повсякчас, і на віки віків, і на кожен день, і на будь-яку хвилину. Амінь.

Змова на кремінь

Ця змова в старі часи начитував на кремінь, з якого висікали вогонь. Зараз його можна начитувати на сірники або запальничку. Але користуватися цими наговореної джерелами вогню потрібно тільки у випадку загрози. Від них не можна закурювати, запалівать багаття або запалювати газ. Наговорені сірники або запальничка повинні бути завжди з вами. Як тільки ви відчуєте, що вам загрожує біда, потрібно дістати сірник і запалити її. Все зле відразу відступить.

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Стану я, раб Божий (ім'ярек), з благословення, піду, перехрестившись, з хати у двір, з двору в чисте поле, піду із заходу на схід, в подвосточную сторону. У подвосточной стороні піднімається хмара грізна, з тієї хмари вилітає цар-грім, висверківает цариця-блискавка. Як від тієї блискавки бежат вороги видимі і невидимі, і біси полуденний, і тати полунощние, і всякі лихі люди, єретики, чаклуни, відьми і відуни, заздрісники, ябедники, наклепники, розбійники, душогуби, злодії, самозванці, і всі грішники Нека, так би і від вогню мого рукотворного бігли все вороги видимі і невидимі, і біси полуденний, і тати полунощние, і всякі лихі люди, єретики, чаклуни, відьми і відуни, заздрісники, ябедники, наклепники, розбійники, душогуби, злодії, самозванці, і всі грішники Нека, бігли б на край землі, безпопятно, безпо оворотние, вік по віку, відтепер й аж навіки. Амінь.

Інший змову на кремінь

Правила обмови ті ж, що і в попередньому змові.

Господу Богу помолюся, Пречистої Божої Матері поклонюся, Пречиста Божа Матір, приступи, допоможи, відмолити, умоли. Божими словами, вечірніми зарямі, золотими мостами, чистими полями, широкими стежками йшла Божа Матір допомогу давати, вогонь замовляті. Чи не сама я йду, вогонь несу, йде Божа Матір, несе вогонь з небес, Христос воскрес! Як Христос воскрес, в пекло увійшов, сатану переміг, смерть скасував, всім християнам життя вічне дарував, так і вогонь мій воскресне, зло переміг, сатану віджене. Будьте ви, слова мої, міцні та ліплення, міцніше білого каменю, гостріше булатної меча, слова мої замок, язик мій ключ, замком замкну, ключем замкну, ключ тієї до моря віднесу, на дно кину. Як ключ той наверх не спливе, так ніхто мої слова відімкне. Амінь.

Змова на дерево

Ця змова налічується на дерев'яні предмети, які можна носити на тілі: чотки, намиста, браслети і т. Д. На дерев'яні хрести ця змова начитувати не можна.

Господи Боже, благослови, Отче. Встану я, раб Божий (ім'ярек), з благословення, піду, перехрестившись, вийду на сім доріг, перейду тридев'ять земель, увійду в землю Мамрійскую, в тій землі Мамрійской є чисте поле, в тому чистому полі б'ють три ключа, над тими ключами варто криниця , над тією криницею росте дуб зелений. Під тим дубом зеленим стоїть стіл накритий, за ним сидять три ангела Божі, їм прислужують, їх пригощають святий праведний Авраам і свята праведна Сара. Над ними ангели літають, при них архангели Михаїл і Гавриїл караул несуть, за ними шестокрилатіі херувими і серафими стоять. Дуб Мамрійскій! Бачив ти Святу Трійцю, бачив ти архангелів і ангелів, херувимів і серафимів, до століття в тобі їх сила непорочна, нетлінна. Дай мені, дуб, сили твоєї жівотворния, яко я Господу молюся і Святу Трійцю поклоняюся і вшановують вся небесні сили на чолі з архангелами. Фортеця Господнього нехай буде на дереві сем. Амінь.

Змова на ключ

Ключ, на який наговорює цю змову, повинен бути абсолютно новим. Їм ніколи і нічого не можна відмикати. Купіть новий замок з ключами, один ключ залиште, а замок і запасні ключі закопайте в безлюдному місці, а найкраще - викиньте в річку. Ніхто ніколи не повинен знайти цей замок і інші ключі.

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй мене, грішного. Амінь. Помолюся і поклонюся самому Христу, Цареві і Богу нашому, Пресвяту Трійцю, Матінці Богородиці, святих небесних сил, ангелам, архангелів, херувимів, серафимів, пророкам і апостолам, святителям, безсрібників, мученикам і мученицям, страстотерпцям і страстотерпице, преподобним, і всім святим . Встану, перехрестившись, піду, благословясь, в чисте поле, на окиян-море. Там стоїть острів золотий, на тому острові росте дерево Боже, верхівкою в землю, коренем в небо. Я по тому древу зійду на небо, на небі врата райські золотим світлом сяють. Біля воріт стоїть сам Святий Петро, ​​тримає ключі золоті, тими ключами врата райські замкнені. А хто праведний, ті ключі відмикати, а хто грішний, ті ключі застряють. Буди ключ цей подібний до ключам райським, праведним відмикати, грішним застрявати. Добра людина до мене приходь, злий на місці стій, не наблизишся, мене не торкайся. Амінь.

Схожі статті